2777
2789
عنوان

هدیه برای عشقت😁😍+عکس

485 بازدید | 29 پست

https://s8.uupload.ir/files/img_20230708_231758_939_8zd5.jpgسلام خوشملا..  یه طرح زیبا و مناسب موجود شده🙂 

قیمت ساعت ۲۵۰ / قیمت ست ۵۹۰ 

🟢مشخصات فنی :

بند حصیری

دارای تاریخ روز و ماه

ارسال رایگان به کل کشور

همراه جعبه کادویی و هدیه 

قفل مغناطیسی

خانوما طرح های متنوع زیادی موجوده درخواست دوستی بدید شماره بدم 😊

اینم چند تا طرح جدید ؛

https://s8.uupload.ir/files/picsart_23-07-05_01-19-31-197_m99d.jpg

اوست نشسته در نظر من به کجا نظر کنم...اوست گرفته شهر دل من به کجا سفر برم ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انبار ما در شهر قم ارسال ها پیشتاز و رایگان هست 

اون ساعت سبزه چند؟

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟
عزیزم قابلتو نداره کدومو میخوای 😁😍😊

برام‌میخری؟🥲🥲🥲

اون ساعت سبزه رو بده🥲🥹😂

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟
اون ساعت سبزه چند؟

اون برند معروف امپریو آرمانی هست عزیزم پرفروشه

۳۰۰ت قابل شما رو نداره عزیزم

هر جور حساب میکنم قیمت سته زیاده 🤔☹️

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
اون برند معروف امپریو آرمانی هست عزیزم پرفروشه ۳۰۰ت قابل شما رو نداره عزیزم

سه موتورش کار میکنه یا دکوره؟؟؟

ارزانسرای خرید اسان؟

عزیزم ما در دیوار و شیپور فروشگاه تایید شده داریم

مایل بودی درخواست بده شماره . اطلاعات خدمتت می‌فرستم😁✋

2810