آقا نیستم هی نگین مردی 😐 والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂
عزیزم اولویت بده به بچت و بنظرم سرکلاژ کنی بنفعته.و تا میتونی بخاب وکارنکن. و مرخصی استعلاجی بگیر و یا حتی مرمصی بدون حقوق اکر بهت میدن.بگو دگترت نامه استعلاجی بده از منی که سابقه چندبار زایمان زودرس داشتم بشنو و ریسکشو نکن عزیزم.ارامش هم از هرچیزی مهمتره
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
زیر سی سرکلاژ می کنند. اگر استراحت مطلق داشته باشید میره بالا
مرخصی بگیرید.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....