حرمت ها را نشکنیم.شاید روزی ،یه جایی مجبور باشیم به هم سلام کنیم. همیشه در حد یه سلام هم شده حرمت نگه داریم ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا یه صلوات مهمونم میکنی؟
۱لیوان آرد ۳بار الک کن باحرارت ملایم اونقدر تفت بده تا جونت در بیاد اما رنگش کرمی بشه دولیوا ...
مررررسی
حرمت ها را نشکنیم.شاید روزی ،یه جایی مجبور باشیم به هم سلام کنیم. همیشه در حد یه سلام هم شده حرمت نگه داریم ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا یه صلوات مهمونم میکنی؟
من اینطوری درست میکنم: یه لیوان آرد الک شده رو حدود 20 دقیقه با حرارت متوسط تفت میدم (در اصل باید 4 ...
مررسیی عزیرم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ولی فردا حتما برای خودمون درست میکنم ببین چجوری میشه امیدوارم بازهم خرابکاری نکنم🥴😂
دستتون درد نکنه واقعا خیلی زحمت کشیدین