من اینطوری درست میکنم:
یه لیوان آرد الک شده رو حدود 20 دقیقه با حرارت متوسط تفت میدم (در اصل باید 40 دقیقه با حرارت کم باشه)
بعد اندازه یکی دو قاشق کره اضافه میکنم و هم میزنم تا همه ی آرد کره ای بشه
(اینجا اگر دلت خواست گردو یا ...... اضافه کن)
بعد یه لیوان سر خالی شکر یا شیره اضافه میکنم
(اگر شکر بود دو لیوان آب و اگر شیره بود نصف لیوان آب اضافه کن)
زعفران و گلاب هم میزنم یه کوچولو
حالا تند تند هم بزن تا اونجوری که دوست داری سفت بشه
(یادت باشه بعد از سرد شدن سفت تر میشه)