2777
2789
عنوان

زندگی بعد از نامزدی ناموفق

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 25 پست
نشی عزیزم  بهترینارو برات آرزو دارم  ان شاءالله یکی که لایقته  بزودی  وارد زن ...

فدااات مشکلم دقیقا همینه که نمیتونم کسیو وارد زندگیم کنم هر جوری فک میکنم نمیشه

فدااات مشکلم دقیقا همینه که نمیتونم کسیو وارد زندگیم کنم هر جوری فک میکنم نمیشه

نشی عزیزم 

تا کی میخوای اینجوری بمونی 

از دور دوسش داشته باشی؟

عشق رازی ست که تنها به خدا باید گفت🕊🌛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط با مردنم احساسم میمره وگرنه تا روزی که زنده باشم تو قلبم جاداره

آخ قلبم🫂

من ۴ سال یکیو دوس داشتم ،یکطرفه بود 

پیر شدم تو این ۴ سال 

نکن این کارو با خودت

عشق رازی ست که تنها به خدا باید گفت🕊🌛

غصه نخور اونقدر اتفاقاتی خوب بعدا برات میفته که بعد از چند وقت به این تاپیکت میخندی

میفهمم بعد از هفت هشت سال زندگی مشترک جداشدیم

انگار قلبم سوراخ شده بود هیچ غمی بدتر از اون برام نبود با اینکه تو اون سالهای زندگی مشترک بارها و بارها به این مسئله فکر میکردم چی میشد زمان برگرده و قبل از عقد بگم نه

برو به جنبه های مثبت این قضیه فکر کن که اگر بعد از عقد می‌فهمیدی خطایی کردی که نمیتونی به این راحتی بیای ازش بیرون چه حسی داشتی همون حسی که من بعد از عقد داشتم و هفت هشت سال همیشه و حتی هر روز تو ذهنم بود که چرا قبل از عقد بهم نخورد چرا تو عقد جدا نشدن درحالیکه فرصتش پیش اومد و چرا نمیتونم الان جدا شم چون در ظاهر همه چیز خوب بود ما مشکلی نداشتیم 

ببین وقتی وارد یک زندگی بشی به همین راحتی نمیتونی ازش بیای بیرون

خدا بهم لطف کرد و ازون زندگی به من بچه نداد و طرفم به بهونه بچه حاضر شد طلاقمو بده .... والا دنبال بچه دار شدنم بودم به امید بهبودی خیلی چیزا....

خلاصه درد داره اما خودتو نابود نکن برو مهارت یادبگیر سرتون مشغول کن با خانوادت بیشتر وقت بگذرون

آشپزی خودش یه مهارته کیک پزی رو شروع کن خیاطی گلدوزی هنرهایی که برات درآمد داشته باشه....

الان که پشت سرمو نگاه میکنم از گذشتم هم افسوس نمی‌خورم و تو موقعیت فعلیم فعالیت میکنم و تلاش شاید از نظر خیلی ها خوب نباشه اما من دارم لذت میبرم

برای خدا بهترین خودت باش .... این هیچ وقت یادت نره 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

راستی سوره یس رو به نیت ازدواج ده بار بخونید میگن مجربه خودم هم دهبار پشت سر هم خوندم والحمدلله از نتیجه راضیم 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

سخته و حکمت این اتفاق رو فقط خدا میدونه

از دوستام یکی بعد از عقد جدا شد جدای از هزینه های گزافی ک واس مراسیم عقد طرف دختر گرفته بودن و کلی خرج پسر میکردن از لحاظ روحی هم به مشکل برخورده بود

حرفیکه به ایشون زدم رو ب شما هم میگم

حالا شما خیلی زودتر تونستید متوجه شید بدرد هم نمیخورید و هزینه و معرفی به فک و فامیل و اقوام نداشتید یچی بین خودتون بوده و تموم شده رفته...

شما تصور کن رفتی خونش بچه هم داری و این دعوا و بحث ها کمتر نشده ک هیچ بدتر هم شده و مجبور به جدایی شدید چند سال از عمرت پای این بشر گذاشتی مجادلات اعصاب و روان واست نذاشته یه بچه بیگناهم وسط هس چقدر حاضری بدی ک برگردی به زمانیکه میتونستی با دردسر کمتر جدا بشی؟!قبل بچه قبل ازدواج کردن قبل از عقد!

فک کن الان اون موقع اس

اینکه جلوتر نرفته و داستان پیچیده تر نشده خداتو شکر کن و بهش اعتماد کن

حتما اگر نشده صلاحت نبوده به خدا بسپار کارهاتو