2777
2789
عنوان

زندگی بعد از نامزدی ناموفق

408 بازدید | 25 پست

با اینکه تقصیر من نبود ولی سر بحث های

الکی همش دعوا داشتیم هنوز دوسش دارم

یکسالو نیمه جدا شدیم ولی من هنوز فراموشش نکردم اون عشق اولم بود اولین حسارو باهاش تجربه

کردم شما از تجربه هاتون برام بگین

منم عقدم 

سره یه مشت اختلاف و خاله زنکی زندگین رف تو هوا 

هنوز جدا نشدم . قهریم امروز فهمیدم قصدشون حتمییی طلاقع 

چون عروسی خواهرش فردا . اصلا یه کارت دعوت هم نفرستادن

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم عقدم  سره یه مشت اختلاف و خاله زنکی زندگین رف تو هوا   هنوز جدا نشدم . قهریم ام ...

تلاشتو بکن اگه واقعا نشد بعد جداشو

من تلاشو کردم نشد الان فقط دوسش دارم وگرنه غصه

نمیخورم چون مقصر من نبود

خانوادت سر کوفت نزدن بهت؟ من دلم میخواد جدا شم وابستگی و دلبستگی ای بهش ندارم 

اصلا چون بعدا مشکلاتمونو فهمیدن اونام خیلی غصه

خوردن که چرا اینهمه تحمل کردم

تلاشتو بکن اگه واقعا نشد بعد جداشو من تلاشو کردم نشد الان فقط دوسش دارم وگرنه غصه نمیخورم چون مقصر ...

طلاق گرفتی یا نامزد بودی فقد

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
من خانوادم مشکلات منو میدونن ولی میگن عیب از من هست شوهرم پاک و منزه هست.

اگه واقعا مشکلی داره براشون توضیح بده

اگرم قانع نشدن نگران نباش یه مدت سرکوفت میزنن

بعدا فراموش میکنن

نشی عزیزم  بهترینارو برات آرزو دارم  ان شاءالله یکی که لایقته  بزودی  وارد زن ...

فدااات مشکلم دقیقا همینه که نمیتونم کسیو وارد زندگیم کنم هر جوری فک میکنم نمیشه

2810