2777
2789
عنوان

دوستایی که دیشب بودید برا گوش دخترم گفتم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 24 بازدید | 42 پست
نمیدونم خیلی نگرانم خیلی.دارم دیوونه میشم حساس شدم روش تا صداش میزنم مثلا سرگرمه بازیه جواب نمیده ناخداگاه اشکام میاد میگم لابد نمیشنوه بچه
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم شیشه و پستونک نمیخوره اصلا.هیجده ماهشه
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
عزیزم حق داری نگران باشی ولی ترمیم میشه بچست.مامان من که آدم بزرگ بود پرده گوشش پاره شد و در عرض دو هفته ترمیم شد دختر شما که بچست و سنی نداره راحت تر و بهتر ترمیم میشه فقط داروهاشو تا آخر و بموقع بده
چشم فارفاری جونم دوهفتع دیگه باید مجدد ببرمش دکتر.فقط دعاکنید خوب شه.کوچولوست دلم براش کباب میشه وقتی تو خواب ناله میکنه یا با چشم بسته از درد جیغ میزنه و فقط میگه مامانننن درددد دردد
خداکنه سمانه جون
واااای جیگرم آتیش گرفت...عجب دکترایی پیدا میشن.چطور عفونت گوش طفل معصومو متوجه نشدن. پریا جون نگران نباَش انشاءالله خدا شفا میده.
امیرحسینم؛به تو سوگند،به رازگل سرخ و به پروانه که درعشق فنا میگردد،زندگی زیباست،وآنچه زیباست تویی،توکه آغازمنو و لحظه ی پایان منی
نازی جون مامانتون خیلی درد داشتن؟میخوام ببینم در بچه در چه حد بوده؟من کودن که همش میگفتم از دندونشه هی ژل بی حسی براش میزدم البته لثشم به شدا متورمه برا دندونای نیشش
2810