2777
2789
عنوان

دوستایی که دیشب بودید برا گوش دخترم گفتم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 24 بازدید | 42 پست
مامان سامیار فدات بشم لطف داری.نینا جون نمیدونم چرا چیز به این سادگیو تشخیص نداد کی به اینا مدرک تخصص داده؟
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینجا میگم ان شاءالله اگه دوهفته دیگه بردمش دکتر و گفت خوب شدع اربعین در حدتوانم آش رشته میدم هرچه قد تونستم درست میکنمو بین همسایه ها پخش میکنم
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
عزیزم نه درد زیاد نداشت فقط گاهی تیر میکشید شنواییشم کم شده بود مثلا تو آشپزخونه صداش میکردیم دفعه اول نمیشنید ولی الان خوبه خوبه انگار نه انگار که اونطوری شده بود ،خداروشکر.فقط عزیزم سعی کن حرکت ناگهانی نکنی کثلا یه هو بلنذش نکن چون مامانم میگفت وقتی یه هو میشینم یا ثا میشم درد میگیره و سرم گیج میره مطمئن باش دختر کوچولوت خوبه خوب میشه
اره زی زی جون باور کن بعد از اینکه بردمش دکتر و گفت چرکی نیس دیگه خیالم راحت شده و مطمئن شدم از دندونشه بچه همش یک دستش تو دهنشه یکی به گوشش
راست میگی پریاجون.دکترا اولین کاری میکنن چک کردن گوش و گلوی بچه اس. داروهاشو به موقع بده انشاءالله که ترمیم‌ میشه.
امیرحسینم؛به تو سوگند،به رازگل سرخ و به پروانه که درعشق فنا میگردد،زندگی زیباست،وآنچه زیباست تویی،توکه آغازمنو و لحظه ی پایان منی
مرسی نازی جونم که راهنماییم کردی چشم همه حواسمو جمع میکنم.طفل معصوم بی زبونه نمیتونه درست بگه کحاش درد میکنه فقط میگه آخیش آخیش درد
ان شاءالله زی زی جون.ممنونم از همتون.من دوهفته دیگه میام خبرشو میدم.هروقت یاد مریضا افتادید پریای منم یادتون بیاد و براش دعا کنید.جمعه مث پارسال میخوام ببرمش همایش شیرخواران اگه قسمت بشه
Blueخدانکنه عزیزم.مرسی که به یادشی