2777
2789
عنوان

یه روز ....(سرگرمی😒)

2052 بازدید | 447 پست

تو دسشویی بودم که ........

( بقیش هرچی کیبوردتون پیشنهاد داد ) 🤝🤝

√Army√... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ..... رفیق خنده و غمم (..) ...

تو دستشویی بودم که دیدم ده بیست دیقه بود که در روستای کلاته از توابع بخش مرکزی🤣

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
تو دستشویی بودم که دیدم ده بیست دیقه بود که در روستای کلاته از توابع بخش مرکزی🤣

🤣🤣🤣🤣

√Army√... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ..... رفیق خنده و غمم (..) ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو دستشویی بودم که با توجه زیادش به عروس هلندی  خاکستری رنگ قرمز در مورد این موضوع رو هم به خونه و اینا نشون میده 

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)

یه روز تو دسشویی بودم که این مقاله را به عنوان یک کاربر دلبر من هم تو اطرافم نگاه کنید به این فکر میکنم که این مقاله به این موضوع کنار اومده 😐😐😐🤲

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊
تو دسشویی بودم که از توابع شهرستان زاهدان به عنوان رییس جمهور منتخب شدم

🤣🤣🤣 پارههع مبارکهعع

تو دستشویی بودم که با توجه زیادش به عروس هلندی  خاکستری رنگ قرمز در مورد این موضوع رو هم به خون ...

🤣🤣🤣 زیباییی می بینممم 🤣