2777
2789
عنوان

شوهرم بین دوراهی سختی منو گذاشته😔چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1816 بازدید | 108 پست
برو کار  منم عاشق دانشگاه بودم ،الان ترم اولم ولی تبم فرو کش کرد پول خیلی مهم تر  اگرم ...

نمیتونم دروغ بگم 

لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دنبال زیر بغل مار نگرد کل دنیا الان اینجوریه مدرکی ک میخام بگیرم از دانشگاه شهید بهشتی و بین ا ...

اسی برو سرکار درآمد کسب کن.دانشگاه چندسال دیگه هم میتونی بری.

علت مخالفتش چیه؟

میگه نمیشه دنبال‌ دوتا خرگوش دویید

لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.
میشه بگید چرا

درس بخونی میتونی ب هر چی ک بخوای برسی 

عزیزان ببخشید ولی حمله نکنید😁😁

شما برو درس بخون تخصص بگیر ک بتونی بوتاکس کنی بدون علم هیچ وقت این کار رو نکن 

فقط نظرمو گفتم گلم🙏🏽🙏🏽🙏🏽موفق باشی

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
یعنی بعدا همین اشتیاقو دارم برم داشنگاه دیر نمیشه؟؟؟

دستت تو پول باشه اشتیاق همه چی داری.بری دانشگاه و مدرک داشته باشی و بی پول باشی در آینده انگیزه برای همه چی رو در تو از بین میبره.برو سرکار و دستت تو جیب خودت باشه‌.همکار من برای هم تزریق لب ۳ تومن کمتر نمیگیره و از منی که شب تا صبح و صبح تا شب شیفتم درآمدش چند برابر بیشتره.خواهرانه گفتم بهت.درس تو ایران به درد نمیخوره.خودم قطعا اگر بر میگشتم عقب ترجیج میدادم برم خیاطی و آرایشگری تل اینکه بشینم تا فوق درس بخونم.قطعا زندگی شادتری داشتم

درس بخونی میتونی ب هر چی ک بخوای برسی  عزیزان ببخشید ولی حمله نکنید😁😁 شما برو درس بخون تخصص ...

عزیزم الانم بدوت علم نیس بالا توضبح دادم مدرک دانشگاه شهید بهشتی کلتس های معتبر و مدرک بین المللی 

منم نمیخام دکتر شم..... میخام برم دانشگاه ازاد

عزیزم الانم بدوت علم نیس بالا توضبح دادم مدرک دانشگاه شهید بهشتی کلتس های معتبر و مدرک بین المللی&nb ...

اهان من ندیدم ببخشید 😍😍😍افرین بهت 

مهم دل خودته دیگه عزیزم ...مشورت بیشتر بگیر ببین خوبه یا نه ...

دوستم تا دکترا گرفته انقدر مشغول درس بود الان بیکاره 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری