2777
2789
عنوان

ساعت گوگولی + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 27 پست
چه مرگشه این سایت یه عکس بزور می‌فرسته😂 ایتا یا تلگ رام دارید خدمتتون بفرستم ؟ @خاک_عالم   ...

اره عزیزم درخواست میدم

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این چند 

بدون دستبندش

رنگ طلایش ثابته؟

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
این چند  بدون دستبندش رنگ طلایش ثابته؟

بله تضمینی ثابته

قیمتش قابلت رو نداره عزیزم ۴۱۵ 

CASIO برند

#بند_استیل 

بدنه استیل

نمایش دیجیتالی

کرنومتر

زنگ هشدار

تقویم ماهانه 

تقویم هفتگی 

چراغ شب

ثبات رنگ متوسط

قفل چفتی

همراه با:

جعبه هدیه 

۶ ماه گارانتی کارکرد موتور 

ارسال پیشتاز رایگان 

اوست نشسته در نظر من به کجا نظر کنم...اوست گرفته شهر دل من به کجا سفر برم ...
این چند  بدون دستبندش رنگ طلایش ثابته؟

کلا ساعت رو باید رعایت کنید خیلی در معرض رطوبت نباشه ..

بعضیا رو دیدم با سرعت میرن حموم بعد میگن چرا رنگش رفت 😂🫤

چه مرگشه این سایت یه عکس بزور می‌فرسته😂 ایتا یا تلگ رام دارید خدمتتون بفرستم ؟ @خاک_عالم   ...

اه ن ایتا دارم ن تلگرام🥲عکس ها هم نمیاد 

روبیکا کانال ندارین؟

من که گفتم بهتون خواهرا:برکت از نی نی سایت رفتع:/
اه ن ایتا دارم ن تلگرام🥲عکس ها هم نمیاد  روبیکا کانال ندارین؟

روبیکا رو دوست ندارم خیلی قاطیه 🤣✋ اما آیدیت رو بده پیام میدم خدمتت

ایتا رو جدا نصب کن هم ایرانیه اینترنت نیم بهاست هم کپی تلگرامه با امکانات بیشتر

روبیکا رو دوست ندارم خیلی قاطیه 🤣✋ اما آیدیت رو بده پیام میدم خدمتت ایتا رو جدا نصب کن هم ایرانیه ...

باشه عزیزم اگه نصب کردم خبرت میدم چون الان حافظه ام پره

باشه عزیزم اگه نصب کردم خبرت میدم چون الان حافظه ام پره

همون آیدی روبیکات رو مایل بوده لطف کن من خدمتت می‌فرستم با بدون عجله و سختی ببین

همون آیدی روبیکات رو مایل بوده لطف کن من خدمتت می‌فرستم با بدون عجله و سختی ببین

آره عزیزم دیدم عکس ها رو الان باز شد حیف اون ساعت مد نظرم رو ندیدم بینشون🙁