2777
2789

سلام مامان خانوما

من ۲۰هفتمه باردارم سونو انتی ک رفتم جفتم خلفی لولائینگ بود دکتر گف پایینه کمی استراحت بهم داد 

بعد سونو انومالی چندوقت پیش رفتم فقط خلفی نوشته بود 

الان شوهرم مرخصی گیرش اومده میگ بیا یه سفر دوروزه بریمو برگردیم ولی من میترسم همش میگم جفتم پایینه 

راهشم شیش هفت ساعته ن خونریزی دارم ن لکه بینی 

گفتم برم پیش دکترم اونم نوبتاش تایه هفته پر بود همسرم میگ سشنبه بریم 

بنظرتون چیکار کنم برم یان 

طول سرویکسمم۳۸هست 

کسی تجربه ای داره راهنماییم کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سونو رو بردار برو مطب، از منشیش بخواه سونو رو به دکتر نشون بده و بپرسه طبق سونو آیا شما نیاز به استراحت دارین یا نه؟

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

با ماشین شخصی؟ وسط راه باید همش پیاده بشی از اول تا آخر هم صندلی عقب دراز باشی 

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
با ماشین شخصی؟ وسط راه باید همش پیاده بشی از اول تا آخر هم صندلی عقب دراز باشی 

بله عزیزم

بله باشوهرمم شرط کردم اگر تونستم برم هریکساعتونیم یکبار وایسه راه برم کمی یا دراز بکشم

وای صندلی پشت خیلی بده تکوناش زیاده جلوراهت ترم اونم توراه شیراز باپیچاش 

بله عزیزم بله باشوهرمم شرط کردم اگر تونستم برم هریکساعتونیم یکبار وایسه راه برم کمی یا دراز بکشم و ...

کلا جاده ها استاندارد نیست دکتر گفت دراز باش به من البته من مسیر ۳ ساعته رو اجازه گرفتم 

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
کلا جاده ها استاندارد نیست دکتر گفت دراز باش به من البته من مسیر ۳ ساعته رو اجازه گرفتم 

شماهم جفتت پایین بوده

منم قراره عصری برم یه دکتر اجازه بگیرم ببینم چی میگ

شماهم جفتت پایین بوده منم قراره عصری برم یه دکتر اجازه بگیرم ببینم چی میگ

نه ولی یه لکه بینی خفیف داشتم 

من از اول شیافی بودم دچار لکو خونریزی نشدن خداروشکر

من شیاف استفاده نمی‌کردم فقط یکبار یه لک جزیی بعد رابطه دیدم اونم دکتر گفت استراحت کن رفع شد

منم جفتم پایین بود خیلی مراقب بودم خطرداره بنظرم نرو 

منم از اول بارداری دست به سیاهوسفیدنزدم همه استراحت بودم 

شوهرمم میگ تونیای من نمیرم بدون تو جایی اخه عقد رفیقشه اوناهم اصرار ک بیاین دلمم نمیاد دل شوهرمو بشکونم

خداروشکر حالامنم رابطه ممنوعم 

نه دیگه من ممنوعیتم هم رفع شد خدارو شکر. ۱۵ هفته ام