2777
2789

سلام مامان خانوما

من ۲۰هفتمه باردارم سونو انتی ک رفتم جفتم خلفی لولائینگ بود دکتر گف پایینه کمی استراحت بهم داد 

بعد سونو انومالی چندوقت پیش رفتم فقط خلفی نوشته بود 

الان شوهرم مرخصی گیرش اومده میگ بیا یه سفر دوروزه بریمو برگردیم ولی من میترسم همش میگم جفتم پایینه 

راهشم شیش هفت ساعته ن خونریزی دارم ن لکه بینی 

گفتم برم پیش دکترم اونم نوبتاش تایه هفته پر بود همسرم میگ سشنبه بریم 

بنظرتون چیکار کنم برم یان 

طول سرویکسمم۳۸هست 

کسی تجربه ای داره راهنماییم کنه 

من 20 هفته بودم فقط تو یه جاده ی شهر خودمون ک دست انداز و چاله زیاد داشت رفتیم شکمم درد گرفت پیاده شدم دیگه بعد اون جای دور نرفتم

یه دعای قشنگی توی سوره اسراء هست که میگه: رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا ::::: خدایا منو توی هرکاری و شغلی یا هرچیزی به درستی وارد کن و به درستی بیرون بیارو همیشه از سمت خودت یک نیروی کمکی برای من بفرست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طول سرویکس نرماله... با ماشین خودتون میرید؟ حتما حتما هر یکی دو ساعت باید پیاده بشی قدم بزنی... خیلی نشین استراحت کن...من ۱۲ هفته با قطار رفتم مسافرت خدا رو شکر چیزی نشد...

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

عزیزم بنظرمن نرو

منم شب عید دکتر گفت جفتت رفته بالا میتونی پیاده روی وسفر بری

ولی من ترسیدم و مراعات کردم

و فقط سه جا عیددیدنی رفتم

ودر حدپزیرایی عید

که تازه همسرمم کمکم بود

بعد عید که سونو رفتم

دکتر گفت پایین نیومده جفتت

ولی در حداقل ترین حالت ممکنه

یعنی لب مرز بود

نه پایین بود

نه خوب بالا رفته بود، بخاطر تحرکاتم

باز خودت مختاری

که بعد گفتم خوب شد حالا مسافرت یاخرید عید نرفتم

طول سرویکس نرماله... با ماشین خودتون میرید؟ حتما حتما هر یکی دو ساعت باید پیاده بشی قدم بزنی... خیلی ...

بله باماشی خودمون هستیم 

خواستم سونو دوممو ک انومالیه ببرم پیش یه دکتر تا نظرشو بپرسم

عزیزم بنظرمن نرو منم شب عید دکتر گفت جفتت رفته بالا میتونی پیاده روی وسفر بری ولی من ترسیدم و مراع ...

اخه سونو انتی زده بود لولائینگ دومیه فقط خلفی

من تواین چهارماه دست به سیاهوسغید نزدم همش پیش مامانم بودم

گفتم عصر بشه پیش یه مامادیگ ببرم سونومو ببینم چی میگ

طول سرویکس که عالیه نود درصد لولاینگ ها بعد میان بالا. اگر بازم جفت پایین بود تو سونو بعدی می‌گفت.& ...

توان تی زده بود فقط لولائینگ توی انومالی فقط خلفی زده بود یعنی ممکنه رفته باشه بالا