2777
2789

سلام ... بچه ها ما چند سال پیش عقد کردیم داداش بزرگم محضر نیومد واسه لحظه عقد چون راضی نبود به ازدواجم ولی بعدش که جشن داشتیم واسه جشن اومد ... حالا چند روز دیگ عقد داداشمه همسرم میگه منم محضر نمیام چون خانوادم خیلی طعنه زدن بهم که داداش زنت به خیر رفیقت بوده نیومده محضرو فلان میگه محضر نمیریم وای واسه جشنش میریم بعدم اینم بگم داداشم دختری رو گرفته که بابام باهاش مخالف بوده بابامم فک‌نکنم بیاد فقط میاد امضا میکنه میره دلم واسه داداشم میسوزه تنهاس 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما میری يا به شما هم میگه نرو؟

میگه نرو واسه جشن باهم بریم البته تنهایی هم خودم دلم نیست برم ..چون خانواده عروس آدمایی ان که من تنها برم ی چیز دیگ برداشت میکنن میگن حتما با زنش مشکل داشته نیومده منو مسخره میکنن

واقعا قبول دارم خودمم ... الان من چکار کنم به نظرتون این وسط موندم

بنظرم شما قرار نیست با برادرت زنگی کنی و قراره با شوهرت زندگی کنی پس بهتره بیشتر هوای شوهرتو داشته باشی . بنظرم زیاد پیله نشو تا حس کنه پشتشی

دیدنی ، مثل ماه شب 🌙 

به درک که تنهاس ساده تباش طرف همسرتو بگیرحق دارع شوهرت

چی بگم والا اینم درسته..امروز من بی خبر زنگ زدم به عروسمون گفتم چه خبر گفت دنبال محضریم و خرید انگشتر واسه عقد من موندم گفتم پس چرا ما خبر نداریم 

بنظرم شما قرار نیست با برادرت زنگی کنی و قراره با شوهرت زندگی کنی پس بهتره بیشتر هوای شوهرتو داشته ب ...

چند ساله عروسی کردیم اینقد پشت خانوادمو گرفتم خودم دیگ داره حالم بد میشه خانوادمم به جز بابام همه به فکر خودشونن هرچقدرم کمکشون میکنم باز بیشتر از منو شوهرم طلبکارن رفتاراشونم درست نیست