2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هزینه لباسس شده 150 دیروز هم پیغام دادن برای نجوم و رباتیک و کتابهای کمک آموزشی و اینها فعلا 400 تومن واریز کنیم ... . دیروز حقوق گرفتیم همسرم خیلی تو فکره دیشب احساس کردم که پشیمون شده از اینکه غیرانتفاعی ثبت نامش کردیم
اگه هزینه اش براتون سخته . من یه پیشنهاد دارم تا کلاس چهارم بذارید دولتی . کلاس پنجم و ششم بذارید غیر انتفاعی . چون غیر انتفاعی کمک درسی کار میکنند دولتی کا رنمیکنه . یا اینکه کلا بذارید دولتی . بیرون کلاس تقویتی برید با صرفه تره
ممنون دوستان که اومدید ... از اول قرار بود دولتی بزاریم ولی به دلیل اینکه خودم کارمند هستم و مسیر اداره تا دولتی برام دوره و باید ساعت 12 برم دنبالش و بیارمش اداره پیش خودم کمی سخت بود رفت و آمد ... این مدرسه تو کوچه خودمونه و نیاز نیست که با ماشین بریم و بیائیم بعد هم مدرسه دولتی که مد نظرمون بود تو یه کلاس حدود 35 تا دانش آموز بودن .. بعد هم گفتن کلا منطقه مسکونی تو حوزه مدرسه نیست
2810