2777
2789
عنوان

اسم توراهیمو انتخاب کردم به نظرتون قشنگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الاهی بگردم حتما عزیزم از وقتی باردار شدم خط اول دعاهام اینه ک هرکی بچه میخواد خدا بهش بده

مرسی عزیزدلم

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️

ما واسه اسم پسرمون در آینده برنامه هایی داشتیم

ولی یه ماه میش که پدر شوهرم فوت کرد..فهمیدم همسرم خیلی دوست داره اسم پدرش زنده بمونه...بهش نگفتم ولی منم موافقت کردم تو دلم..میدونم خوشحال میشه

خیلی قشنگه😍دیگه چیزی نمونده بغلش کنی. نی نی منم اوایل مهر میاد انشالله

ممنون گلم.عزیزم انشاالله به سلامتی فارغ بشی خیلی حس خوبیه هرچی ک ب اومدنش نزدیک میشی😍

خوشگله عزیزم .حامین هم‌ معنای قشنگی داره

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
ما واسه اسم پسرمون در آینده برنامه هایی داشتیم ولی یه ماه میش که پدر شوهرم فوت کرد..فهمیدم همسرم خی ...

اسمش چیه

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
ممنون گلم.عزیزم انشاالله به سلامتی فارغ بشی خیلی حس خوبیه هرچی ک ب اومدنش نزدیک میشی😍

مرسی گلم🥰🥰😍آره واقعا حس خوبیه من که دلم تنگ میشه برای این روزا🥺😍 زایمانت طبیعیه؟

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
کوروش

افرین ب شما ک این همه فهمیده ای.کوروش هم اسم قشنگیه

ما واسه اسم پسرمون در آینده برنامه هایی داشتیم ولی یه ماه میش که پدر شوهرم فوت کرد..فهمیدم همسرم خی ...

ای جان 

خدارحمت کنه پدرهمسرتو

عیب نداره مهم اینه ک همسرت خوشحال باشه و با صدا زدن پسرتون کمتر کمبود پدرشو حس کنه.شماهم ک خوشحالی شوهرتو ببینی راضی تری