2777
2789
چرا . میخای ی سال دیر برع؟ اونحا گفتن بره پیش اما الان جوابش اومده برع اول . والا باین جثه کجا بره

نه وقت نشد ببرم...پیش هم رفته

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وزن چه ربطی به مدرسه داره ،اگه هوشش خوبه و تو سنجش قبول شده باید بره کلاس اول

ار جواب اومده بره اول اما جسمی هم مهمه استخون چیه درس بخونه الانش ک صبهعا تا ظهر خابه اینه چ برسه صبح زود پاشه 

ار جواب اومده بره اول اما جسمی هم مهمه استخون چیه درس بخونه الانش ک صبهعا تا ظهر خابه اینه چ برسه صب ...

خب ظهری بزارش ،ولی ۱۷خیلی کمه واسه این سن نزار هله هوله بخوره جاش مجبور میشه غذا بخوره

🤣 غذاهاتون خوبه خداروشکر چکار کنم وزن بگیره .‌میوه جاتم زیاد میخوره اما غذا ن 

دختر من واقعا خوش اشتهاست.

از سه سالگی اینجوری شد.

قبلش چوب بود، چون ۲ کیلو هم دنیا اومده بود.

میوه زیادی هم ندین بهش، مخصوصا میوه تابستون، همون چند لقمه هم که میخوره رو ، معده شو کار میندازه و نمیزاره جذب بدنش بشه.

دختر من تخم مرغ آب پز و سیب زمینی آب پز با کره رو خیلی با اشتها میخوره

دختر من واقعا خوش اشتهاست. از سه سالگی اینجوری شد. قبلش چوب بود، چون ۲ کیلو هم دنیا اومده بود. می ...

ای جان تپلی خوبه خوش اشتها 

حالا با وزن ۴کیلودنیا اومده الان اینه 

میوه دوسداره خودش سفارش میده لب ب کره نمیزنه خودم ی قالبو میخورم تا اونم بخوره اما نتیجش اینه خودم چاق شم 😅بعد ب منم میگه نخور چاقی چ وضعه اینهمه گوشت داری😑

خب ظهری بزارش ،ولی ۱۷خیلی کمه واسه این سن نزار هله هوله بخوره جاش مجبور میشه غذا بخوره

منطقه ما صبحن . فقط اول دومن . ار خیلی . نمیخوره غذا منم تشویق ب کم خوری میکنه میگم ب تو‌چ دوسدارم بخورم اضافه وزن دارم 🥴۸۰ کیلوعم

خداروشکر یکی هم جثه بچه منه هم ماهن تقریبن😅قد ۱۱۷ وزن ۱۷ میفرستینش اول؟

اره خو باید برع 🥲

هله خوله بیشتر میخورن 

غذا بزور باید با وعده وعید بهش بدم بخوره 

هرمدل مارک شربتم امتحان کردم ی مدت تاثیر داشتن

ناموسن ک بدون ایموجی با من چت نکنین حس میکنم لالین فقط دارین لب میزنین.😤🤦🏼‍♀️
2810