2777
2789
خب دکتر میپرسه بیقراره شیر زیاد میخوره کم میخوره سکسکه زیاد داره بینیش مدام کیپه حالت قورت دادن در خواب بیخوابی کم وزنی و حالت کمانی کرفتم خس هس سینه تعوع یبوست زیاد
سلام خانوما پسر منم شبها نمیخابه همش گوششو میکشه پشت گوششو میخارونه پاهاشو جمع میکنه تو شکمش بنظرتون رفلاکس پنهانه؟الان دیگه یک سالش شده ولی دریغ از یه شب خواب راحت
من همون مامان سوگلم که قطع دسترسی شده بودم نی نی تو دلم هم پسر از آب در اومد و شدم مامان علی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نی نو جان من تا سه ماهگی نی نی مدام تا صب بیدار بودمو هر ده دقیق یا یه رب یبار شیر میخورد با لگد زدن و حات کمانی که به خودش میگرفت تازه تو روزا هم همش گریه بغلم بود خودم هفت کیلو کم کردم بخدا اصلا پوستم خراب شده از بی خوایی شوهرمم سرکارش دور ه بیست روز بیست روز سرکاره
از چهار ماهگی تا شش ماهگیش هم انقد کم شیر میخورد بعضی روزا سر پا تو تاب در حا تکان خوردن با راه رفتن آواز خوندن صدای جغجغه و اینا پنج دقه شیر میخوردو بعد گریه میکرد بخدااحساس میکنم پبر شرم
پسر منم داره در حد خیلی زیاد دو ماهونیمشه
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
دکتر میبرم میگه هیچیش نیست کمی نفخ داره ولی مگه میشه بچه اینقدر نفخ کنه همش میترسم نکنه رفلاکس باشه و نفهمیده باشم
من همون مامان سوگلم که قطع دسترسی شده بودم نی نی تو دلم هم پسر از آب در اومد و شدم مامان علی
پسر من عرق میکنه کمونه میکشه سرخو سیاه میشه دهنش همش حالت ادامس خوردن انگار ی چی تو دهنشه دکتر بردم خییییلیییی خوب شده همش شیر تازه برمیگردوند
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
2810