2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی روز فقط بالا اورد اوژانسی بردم بیمارستان کودکان گفتن رفلاکسه خودم تو نت خودندم دیدم پسر همه علاییم داره گفتن خودت رعایت کن رژیم گاوی بگیر شیر خشک بده ولی ی ذره غلیظ کن چون رفلاکس داشه همش بالا میاورد همش گشنه بپد دیگه کم اورده بودم کفتن داری خودت از بین میری شیرخشک بده غلیظ بده معدش نگه داره برنگرده سرشو شیب دار بزن نیم ساعت بعد شیر عمدی نگهش دار عارق حتما بزنه خلاصه فایده نکرد
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
کمونه کشیدنه طوری ک کمرو از زمین بلند میکنن کشو قوس میدن خودشونو سرخو سیاه میشن
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
دکتر رفتم گفتم اینا رو رانیتیدین داد و شیر خشک پپتی جونیور اپتامیل رو معرفی کرد ک ب بچه ساخت و گفت رژیم بگیزگر ی مدت گرفتم دیگه کلافه شدم ول کردم الانم هم شیر خودمو میخوره هم شیر خشک ی وعده درمیون خیلی بهتر شده اگه بالا بیاره در حد دو فاشق
نه من از بیست روزگی دادم ی میل صب ی میل شب قبل شیر میدم بچه معدش ارم گرفته.باقیشم دکتر گفت ک باید تحمل کنی با دارو صد درصد خوب نمیشه بهتر میشه و تا 5ماهگی همه دارن گاهی بیشترم شاید طول بکشه
بده بهش اشکال نداره.پسر من خیلی خس خس داره قطره سدیم کلرایدم داده شیر میخوره پیشونیش عرق میشینه کمر از زمین بلند میکنه .ی دفعه ک انقد شدید شد شیر از دماغو دهن بالا اورد .همش شیر تازه خورده شده از کنار دهنش میرفت.من دیگه نمیکشیدم بهش شیر بدم همش شیر میخواست دکتر گفت اسید معده ته حلقشو میسوزنه باشیر خوردن میخواد گلوشو التیام بده ک دکتر ب من شیر خشکم معرفی کرد.
بعضی بچه ها تا یکسالگی هم دارن خوب میشه بابد تحمل کنی.دکتر ک ب من آخر گفت باید تحمل هم کنی اگه خیلی دیگه اذیت کرد سوار ماشینش کن دور بزن تو خیابون ب ارامش برسه بچه چون صدای موتور ماشین واسش ارامش بخشه.
2810