2777
2789
عنوان

لوازم ضروری سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 4026 بازدید | 27 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل مالی دارم بخاطر اون واجبات میخوام بخرم

مشکل مال همه دارن واجبات لباس و پوشک و شیشه شیر و اینجور چیزاست لباس زیاد نگیر چند دست صفر و یک کافیه

شیشه شیر اگه تونستی اونت بگیر البته خیلی گرونه منم اول اشتباه کردم بی بی لند گرفتم اما چون استاندارد نیست و شیر زیاد میاد دهن بچه دخترم بد عادت شد بعد پنج ماه دیگه شیر خودمو نخورد البته منم شیرم کم شده بود.

اما شیشه شیر اونت سرش استاندارد هست و سیر کم میاد تو دهن بچه به صورت قطره ای مثل سینه مادر

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام

ببین من پسرم ماه دیگه ایشالله به دنیا میاد امروز براش رفتم یه سری وسیله خریدم البته وسایل پسرم اولم هم بود؛چون هوا گرمه اول براش یه آغوشی سویسی خریدم برا جابجایی نوازاد موقع شیردادن و دست به دست کردن عالیه تا سه ماه کاربرد داره؛پتو دورپیچ که مثل حوله میمونه،دو تا سرویس لباس سایز یک گرفتم؛دو دست لباس مجلسی سرهمی سایز یک که اینا تا سه ماه مناسبشه،سرویس ناخنگیر و دماسنج ،یه مدل تشک گرفتم که توری پشه بند روشه ویه بالش کوچولو داره ،ساک نوزاد و حوله حمام ووسایل حمام،پوشک؛پستونک .... 

مشکل مال همه دارن واجبات لباس و پوشک و شیشه شیر و اینجور چیزاست لباس زیاد نگیر چند دست صفر و یک کافی ...

عزیزم من یه دست ارزونشو دم دستی سایز یک گرفتم   شلوار و رکابی و بلوزشو اینا ی دستم ازین قوطی هاست اونم سایز نمیدونم صفره یا یک یدونم سه تیکه سایز صفر تا سه ماه گرفتم بلوز و شلوارو زیر دکمه هست بعد چون بچه من اواخر ابان میاد ی چند دستم بافتنی براش بافتیم ی دست هم ست بیمارستانی هست سایز صفر سرهم و پاپوش و اینا....ب نظرت کافیه یا سایز دوهم بگیرم با زیر دکمه بادی چن تا دوبارع؟

مشکل مال همه دارن واجبات لباس و پوشک و شیشه شیر و اینجور چیزاست لباس زیاد نگیر چند دست صفر و یک کافی ...

شیشه شیرم اره اونت میگم بهتره فقط کدوم سایزشو بگیرم؟

ببین من پسرم ماه دیگه ایشالله به دنیا میاد امروز براش رفتم یه سری وسیله خریدم البته وسایل پسرم اولم ...

برا من اواخر ابان دنیا میاد اغوشی و قنداق فرنگی گرفتم براش ولی پتوش سادس ازین کلاه دارا نیس ازونام بگیرم؟

برا من اواخر ابان دنیا میاد اغوشی و قنداق فرنگی گرفتم براش ولی پتوش سادس ازین کلاه دارا نیس ازونام ب ...

نه بابا قنداق فرنگی بستشه ،پتو هم که داره ؛این پتو دور پیچا بیشتر برا فصل تابستون وبهاره 

عزیزم من یه دست ارزونشو دم دستی سایز یک گرفتم   شلوار و رکابی و بلوزشو اینا ی دستم ازین قو ...

نه گلم کافیه آخه نمیدونی بچه درشت یا ریز من خودم اصلا صفر نگرفته بودم اسیر شدم یه وقت دیدی انشالله بچه درشت شد صفر کم به کارت اومد.

من خودم اگه بگردم عقب هر سه ماه سه ماه لباس میگیرم که سایز بچه بشه دقیقا الان من کلی لباس تو کمد دارم که اندازه نشد

شیشه شیرم اره اونت میگم بهتره فقط کدوم سایزشو بگیرم؟

اول که سایز کوچیکش فکر کنم ۹۰ میل هست اگه اشتباه نکنم

سرشو میتونی عوض کنی بعد سیسمونی فروشی راهنماییت میکنه

بعد شش ماه میتونی ۲۶۰ میل بگیری با سری دو