2777
2789
عنوان

درمان افسردگی بدون دارو🙂تجربه های خودم که ازشون جواب گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 52211 بازدید | 175 پست
عزیزم همراه اضطراب مشکل بی خوابی و اختلالات خواب نداشتی؟

داشتم عزیزم، اضطراب باعث میشه بیخوابی و اختلال خواب هم بیاد، اکثر خانوما قبل از پریودی هم که هورمون ها بهم میریزه و کورتیزول بالا میره( هورمون استرس) باعث بی خوابی و اختلال خواب میشه ،اضطرابت رو از بین ببری( با تخلیه استرس با روش های درست که نوشتم ) خوابت هم درست میشه، موقتا میتونی اسطوخودوس امتحان کنی برای بی خوابی

داشتم عزیزم، اضطراب باعث میشه بیخوابی و اختلال خواب هم بیاد، اکثر خانوما قبل از پریودی هم که هورمون ...

من عامل استرسم قابل حذف نیست ،گل گاوزبون و گیاه های ارام بخش هم جواب نبود موندم چیکار کنم 

نه دامیست نه زنجیر همه بسته چراییم ؟!...🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من عامل استرسم قابل حذف نیست ،گل گاوزبون و گیاه های ارام بخش هم جواب نبود موندم چیکار کنم

استرس جزیی از زندگی همه مون شده قابل حذف نیست فقط باید با روش های مختلف کمترش کنی تا به مرور در حدی بشه که نرمال هست برای همه( وقتی استرس بالا باشه هورمون کورتیزول توی بدن زیاد ترشح میشه و علت این حالت های اذیت کننده همین کورتیزول هست). مثلا آدم وقتی عصبانی میشه خشم خودشو یجوری تخلیه میکنه ( با گریه با فریاد با تنفس با پیاده روی و …)، حالا اضطراب هم مثل خشم باید تخلیه بشه از بدن،هر موقع دیدی استرست بالا رفته کارایی که نوشتم رو انجام بده( تنفس، آب خوردن، ادامس، ورزش کردن، قدم زدن، ماساژ بدن،و….)

گل گاو زبون در حد خیلی کم برای آرامش خوبه ولی زیاد نه، میگن فشار رو بالا میبره، ببین هر چیزی در حد خودش باید استفاده کنی، اسطوخودوس دم کن قبل از خواب بخور ببین روی بدن تو چه تاثیری داره، من خودم ده دقیقه بعدش خوابم میاد. 

بخوای راحت بخوابی باید فکرتو خالی کنی روی کاغذ و خودتو آروم کنی با کارایی که توی تاپیک نوشتم، روحت آروم باشه راحت میخوابی( بجز یک هفته قبل از پریودی که همه بد خواب میشن اکثرا) . کتاب خوندن هم باعث میشه خوابت بگیره، هر موقع دیدی خوابت نمیاد به زور نخواب، زود نرو توی رختخواب ، بذار خوابت بیاد سرتو گرم کن با کاری ، هر موقع خسته شدی برو جات بخواب، نکته مهم دیگه هم اینه که خودتو از نظر جسمی خسته کن تا راحت بخوابی، با کار کردن یا ورزش …

من بعد یه اتفاق خیلی وحشتناک که چند روز پیش برام افتاد حس میکنم افسردگی شدید گرفتم حالا موندم برم دک ...

بنظرم اول مشاوره برو حتمااا، اگه هزینه شو نداری مشاوره تلفنی ۱۴۸۰ زنگ بزن، بعدش شروع کن کارایی که نوشتم انجام بده، کم‌کم حالت بهتر میشه، چون تازه انفاق برات افتاده یکم زمان میبره کامل خوب بشی

بنظرم اول مشاوره برو حتمااا، اگه هزینه شو نداری مشاوره تلفنی ۱۴۸۰ زنگ بزن، بعدش شروع کن کارایی که نو ...

سلام ممنون بابت تاپیکی که زدید میشه درخواست دوستی مو قبول کنید در مورد افسردگی سوال داشتم اینجا نمیتونم بعضی چیزا رو بگم🙏

سلام ممنون بابت تاپیکی که زدید میشه درخواست دوستی مو قبول کنید در مورد افسردگی سوال داشتم اینجا نمیت ...

سلام عزیزم

خواهش میکنم امیدوارم براتون مفید باشه🙏🌹باشه حتما

عزیزم اگر دلیل افسردگیمون خانوادمون باشن که هر روز میبینیم چکار کنیم ؟

باید حدالامکان فاصله تو حفظ کنی باهاشون که زمان کمتری ببینیشون، مثلا سرکار بری، کلاس و دانشگاه بری، باشگاه یا هر تفریح سالم دیگه ای.

و همزمان روی خودت کار کنی که حالتو خوب کنی و انقدر روحیه ات قوی بشه که از دیدنشون اذیت نشی، فقط و فقط درمان افسردگی و حال بد قوی کردن روحه، روح که ضعیف میشه حال بدی و افسردگی بالا میاد، فرکانستو ببر بالا ، چیزایی که نوشتم انجام بده

راجب این تصویر خوب فکر کنین و احساساتتون رو تشخیص بدین، ببینین فرکانس تون در چه حدی هست، و چقدر باید تلاش کنین تا روحتون به بالاترین و بهترین فرکانس برسه که حالتون خوب بشه…

هرکدوم از این احساسات دونه دونه باید از پایین ترین فرکانس درمان بشه تا بری به سمت انرژی های خوب و احساساتی که بالاتر هست و تهش به خدا میرسی به نهایت آرامش روحت👌

برای درمان هرکدوم از احساسات منفی در پایین ترین قسمت تصویر، هم میتونین مشاوره برین و هم اگه نمیتونین هزینه کنین ،توی گوگل هست هر کدوم رو بزنین و راجبش بخونین که چجوری اون احساس منفی رو از بین ببرین👌