2777
2789
عنوان

درمان افسردگی بدون دارو🙂تجربه های خودم که ازشون جواب گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 52447 بازدید | 179 پست
چقدر جالب ،من هم بزرگ‌ترین مشکلم خونه مون بود که حتی مشاورم هم گفت از اونجا برید حالت بهتر میشه،ولی ...

ممنون گلم سعی میکنم چیزایی که گفتید رو رعایت کنم ولی نمیدونم میتونم مثل قبل بشم یا نه .کاش میتونستم خصوصی باهات صحبت کنم و در مورد مشکلم بگم 

ممنون گلم سعی میکنم چیزایی که گفتید رو رعایت کنم ولی نمیدونم میتونم مثل قبل بشم یا نه .کاش میتونستم ...

حتما میتونی ، حتی بهتر از قبل میشی چون سختی ها پخته تر و قوی ترت میکنه،

اگه دوس داشتی پیام بده تا جایی که بتونم راهنماییت میکنم عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم 

میشه در مورد مشکلم که تو تاپیک های قبلیم‌گفتم کمکم کنین چون دارو میخورم اما دوباره حالت های قبل بعضی اوقات برمیگردم چیکار کنم به شدت این چند وقت همش میخوابم و نا امیدم و فکر منفی چیکار کنم حالم بهتر بشه؟

سلام.اینایی که گفتی واقعا روش‌های خوب و به درد بخوریه وای من به یه حدی رسیدم الان که حوصله اینارو ندارم.اصلا بی تفاوتم نسبت به همه چی.مدام افکار خودکشی دارم نمیکنم ایم کارو ولی خیلی به ذهنم میاد.روزام خیلی سخت داره میگذره.هر لحظه برام مثل جون کندنه.هیچ انرژی ندارم حتی کارای عادی روزمره برام سخت و طاقت فرساست.مدام گریه میکنم اصلا انگار قرار نیست حالم خوب بشه.زندگی رو دوست دارم ولی اصلا نمیتونم ازش لذت ببرم فقط دارم رنج و عذاب میکشم.

سلام عزیزم میشه در مورد مشکلم که تو تاپیک های قبلیم‌گفتم کمکم کنین چون دارو میخورم اما دوباره حالت ه ...

سلام عزیزم

راجب پانیک و فکرای منفی و بیخوابی تاپیک زدین درسته؟ راجب اونا میخوایین راهنمایی کنم؟

سلام.اینایی که گفتی واقعا روش‌های خوب و به درد بخوریه وای من به یه حدی رسیدم الان که حوصله اینارو ند ...

سلام عزیزم، تا حد امکان اینایی که گفتم رو خودتو مجبور کن انجام بدی، ببین برای هر کسی بسته به روحیات و مشکلی که باعث شده افسردگی بگیره روش درمان فرق داره ،این چیزایی که نوشتم مرحله ابتدایی هست که خودت تو‌خونه انجام بدی بدون هزینه، میتونی در کنارش مشاوره تلفنی رایگان بگیری۱۴۸۰ زنگ بزنی، و اگه میتونی هزینه کنی حتما مشاوره برو پیش روانشناس بالینی، تمام تلاشتو بکن حال خودتو خوب کنی، اگه مشاوره بهت کمک نکرد و حالت خوب نشد شاید دعا داری، پاکسازی انجام بده،انرژی منفی دعا باعث میشه آدم همیشه حالش بد باشه و فکرای بد و کلا زندگی رو تلخ میکنه،بازم اگه سوالی داشتی در خدمتم