2777
2789
عنوان

درمان افسردگی بدون دارو🙂تجربه های خودم که ازشون جواب گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 52536 بازدید | 180 پست
دقیقا همینه وقتی اون دوران اوج می گذره و دلمرده ات می کنند ، رهات می کنند به حال خودت! من یادمه دورا ...

بله فکر میکنن توی جوونی حتما اگه ول کنن قراره معتاد و خلافکار بشیم و … متاسفانه بهترین دوران زندگی مونو با کنترل کردن بیجا خراب میکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر که حالتون بهترهولی لطفا هر دو هفته یه آمپول ویتامین دی نزنین، دوز بالایی داره و هر ۶ ماه یک ...

ممنونم عزیزم، بله همه اینا زیر نظر پزشک باید باشه 

منم افسردگی گرفتم و این کارهایی که اول تاپیک گفتید واقعا انرژی میخواد من حوصله هیچی رو ندارم

خوب باید خودتو مجبور کنی ، اولش سخته ولی مثل یه کار وظیفه انجام بده ،رفتارهات منجر به حال خوبت میشه، 

خوب باید خودتو مجبور کنی ، اولش سخته ولی مثل یه کار وظیفه انجام بده ،رفتارهات منجر به حال خوبت میشه،

آخه اون موردی که به خاطرش افسردگی گرفتم هنوز هستش و دارم به خاطرش عذاب میکشم

آخه اون موردی که به خاطرش افسردگی گرفتم هنوز هستش و دارم به خاطرش عذاب میکشم

سعی کن بنویسی،تمام احساساتت رو بنویس چیزایی که نوشتم رو کم کم انجام بده تاثیر میذاره

سعی کن بنویسی،تمام احساساتت رو بنویس چیزایی که نوشتم رو کم کم انجام بده تاثیر میذاره

نمیدونم شاید مورد من فرق میکنه شاید اگه از چیزی که بدم میاد دور باشم حالم خود به خود خوب بشه ولی هیچ کس درک نمیکنه میگن بپذیر ولی نمیتونم .کاش یکی بود کمکم می کرد بدونم چیکار باید بکنم

عزیزم خیلی مطالب مفید بود من ذخیره کردم حالم خیلی بد بود با اولین روش که نوشتن بود حالم بهتر شد الهی ...

خداروشکر 🙏خوشحالم که بهتر شدین، بقیه اش هم انجام بده کم کم روحیه ات خیلی بهتر میشه🥰❤️

نمیدونم شاید مورد من فرق میکنه شاید اگه از چیزی که بدم میاد دور باشم حالم خود به خود خوب بشه ولی هیچ ...

عزیزم من خودم تو شرایطی که بودم و با این کارا حالم خوب شد ، منم مشکلم همچنان جلوی چشمم بود و من با خودم درگیر بودم ولی خداروشکر با همینا بهتر شدم ، دقیقا پذیرش اولین مرحله هست بپذیر که این مشکل وجود داره و کاری از دست تو برنمیاد که حلش کنی، پس بیا بجای حل اون مشکل ، انرژی تو بذار روی خوب کردن حال خودت

خداروشکر 🙏خوشحالم که بهتر شدین، بقیه اش هم انجام بده کم کم روحیه ات خیلی بهتر میشه🥰❤️

حتماً انجام میدم لطف خدا ومهربونی شما بود که این تاپیک رو دیدم انشالله که عوضش رو خدا بهت بده   

آیا خدا کافی نیست ؟
عزیزم من خودم تو شرایطی که بودم و با این کارا حالم خوب شد ، منم مشکلم همچنان جلوی چشمم بود و من با خ ...

من مشکلم توی خونه مه میشه اینو بدیم اجاره و خودمون هم بریم جای دیگه اجاره کنیم ولی همسرم قبول نمیکنه و براش سخته دخترم هم ناراحت میشه وقتی میگم .هیچ کس درکم نمیکنه میگن خودت مشکل داری میگن از کجا معلوم جای دیگه بری بازم با اونجا مشکل داشته باشی .من قبل از این مشکل هم آدم شادی نبودم ولی اینجوری غمگین و افسرده هم نبودم 

من مشکلم توی خونه مه میشه اینو بدیم اجاره و خودمون هم بریم جای دیگه اجاره کنیم ولی همسرم قبول نمیکنه ...

چقدر جالب ،من هم بزرگ‌ترین مشکلم خونه مون بود که حتی مشاورم هم گفت از اونجا برید حالت بهتر میشه،ولی خوب مثل شما شرایطش نبود و بهم میگفتن تو خودت مشکل داری،یه چندروز که آرام بخش خوردم حالم بدتر شد و گذاشتم کنار با این چیزایی که تاپیک نوشتم به سختی خودمو درمان کردم، تا اینکه شرایط جور شد و خونه هم عوض شد ولی بعدا فهمیدم درسته که شرایط اون خونه مشکل بود برام ولی بعد ها توی خونه جدید هم مشکلات دیگه ای داشتم…به این نتیجه رسیدم که باید خودمو انقدر قوی کنم که شرایط نتونه زیاد روی حالم تاثیر بذاره، درسته توی یه موقعیت هایی حال آدم گرفته میشه ولی توی موقعیت های دیگه هم شرایط متفاوت دیگه ای ممکنه حالمونو بگیره! پس باید روحتو قوی کنی، حتمااا روی خودت کار کن به روح و جسمت برس و از خودت مراقبت کن حتما حالت بهتر میشه هر جا که هستی خودتو الویت قرار بده و خودتو دوس داشته باش