2777
2789

اون مادر از نظر شما عوضیه ،از نظر ایشون مادریه که بدنیاش اورده بزرگش کرده و سالها کنارش بوده.حتی اگر از هم دلخورم باشن برای همدیگه عزیزن. اگر فقط همین یه مورد رو توی زندگیهامون درک کنیم نصف مشکلاتمون حل میشه.‌ بپدیریم روابط مادر فرزندی رو. 

سلام😊 
اون مادر از نظر شما عوضیه ،از نظر ایشون مادریه که بدنیاش اورده بزرگش کرده و سالها کنارش بوده.حتی اگر ...

من اهل این خاله زنک بازیا و این حرفا نبودم ولی واقعا خانوادش یه جورین بخدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدااا درک نمیکنی چه خانواده رومخی داره اخه  من و شوهرم دوروز پیش این ابشارو رفته بودیم بعد ما ...

اگر اینجوریه حق داری

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بخدااا درک نمیکنی چه خانواده رومخی داره اخه  من و شوهرم دوروز پیش این ابشارو رفته بودیم بعد ما ...

خب اگر قبلش شما رو برده بعد مادرشو که دیگه رها کن،فقط یه گله خییییلی کوچولو بکن که کاش خبر میدادی،همین،بیشتر کشش نده شاید واقعا نامزدت این سیاست‌های همسرداری😉 رو بلد نیست باید کم‌کم یاد بگیره الان یه گله کوچیک و جزئی کنی یاد میگیره دفعه بعد خبر بده،اگر دعوا کنی قهر کنی جنگ بپا بشه دفعه بعد مطمئن باش ازت پنهان میکنه

من اهل این خاله زنک بازیا و این حرفا نبودم ولی واقعا خانوادش یه جورین بخدا

میفهمم دلخوریاتون رو عزیزم. خیلی جاها هم شاید حق دارید. اما برای اسایش خودت و احترام بین خودت و شوهرت قبول کن محبت بین مادر و بچه از بین نمیره.توقع نداشته باش ناراحتیها و بدیهای مادرش رو اونجور که شما میبینید ببینه.چون اصلا شدنی نیست. همونجور که ما کارهای مادرمون رو قبول نمیکنیم اشتباهه. اگر هم قبول کنیم زود از دلمون درمیاد

سلام😊 

نه اصلا 

ولی اینکه نگفته دلیلش چیه ؟

ایا شما حساسیت روی مادرش نشون دادین ؟

گاهی هم مردها کلا نمیدونن باید بگن فلان موضوع رو و سهوی رفتار میکنن

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

نه اصلا  ولی اینکه نگفته دلیلش چیه ؟ ایا شما حساسیت روی مادرش نشون دادین ؟ گاهی هم مردها ...

تو خانوادش فقط با مادرش خوبم اینکه نمیگه دلیلش مارموزی وکثافت بودنشه فقط 

به خانوادش بشدتتتتت موضع دارم اما بقران تقصیر من نیست خیلی عجیبن

واقعا برات سخت میشه بعدا باید بری مشاور و راهنمایی بخوای چه کاری انجام بدی 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

هم خودمو جر میدم هم اونو نه بخاطر اینکه مادرشو برده بخاطر مخفی کاری به این بزرگی

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی