2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه زنگ میزد یه اطلاع میدادلااقل

عزیزم بهتره منطقی به موضوع نگاه کنی ،دوست خوبم بخدا که زندگی خیلی خیلی بالا پایین داره ذهن خودت رو با این حواشی خراب نکن که فقط باعث دعواودلخوری و لجبازی میشه،به جاش میتونی به ریشه ی حسی که داری فکر کنی وببینی چه حسی بهت دست میده که ناراحت شدی ،مادر جای خودش همسر هم جای خودش ،ادم مگه میتونه بین مغز و قلبش یکی رو انتخاب کنه هر کسی جایگاه خودش رو داره ،خب شمام وقتی میری بیرون با مادرت اطلاع نده

عزیزم بهتره منطقی به موضوع نگاه کنی ،دوست خوبم بخدا که زندگی خیلی خیلی بالا پایین داره ذهن خودت رو ب ...

دقیقا حق با شماست نباید اینقدر الکی اوقات تلخی درست کنم 🥲🥲فقط خودمو دارم عذاب میدم 

دقیقا حق با شماست نباید اینقدر الکی اوقات تلخی درست کنم 🥲🥲فقط خودمو دارم عذاب میدم 

از همین اول زندگیت سعی کن کتاب بخونی پادکست گوش کنی،اگر میتونی از روانکاوی کمک بگیری تا همین اول راه بینتون دعوا و پرده دری پیش نیاد ،دوست نازنینم اینجا متاسفانه فضای خوبی نیست برای مشورت گرفتن راجب ارتباطاتتون ،خیلی ها از سرهیجان صحبت میکنن و متاسفانه با راهنمایی هایی غلطشون بیشتر جو میدن به همه چی و اغراق میکنن تو خیلی مسائل ،شما که ازدواج کردی انشالله که خوشبخت ترین باشی اما اینو یادت باشه هیچ آدمی و هیچ رابطه ای با بی احترامی و دلخوری لجبازی و گرو کشی درست نمیشه اگر میخوام عزیز و بزرگ باشی در چشم همسرت ،پشت و روی خانواده بگی همسرت باهاشون با احترام برخورد کن تا همسرت هم در مورد احساساتش نسبت به شما دچار تعارض نشه و شما رو ی پناه امن بوده و یادت باشه همیشه راجب ناراحتی هات تو ی فضای اروم با همسرت گفتگو کنی ،الهی که خوشبخت بشی عروس گل 🌹

از همین اول زندگیت سعی کن کتاب بخونی پادکست گوش کنی،اگر میتونی از روانکاوی کمک بگیری تا همین اول راه ...

واقعا واقعااااااا یک دنیا ممنون بابت حرفاتون .دقیقا باید کتاب بخونم و باسیاست تر رفتارکنم مررررسی که وقت گذاشتین و اینقدرخوب راهنماییم کردین امیدوارم بهترین هانصیبتون بشه تشکر از لطفتون😍😍😍