2777
2789

عزیز دلم فعلا اینجوری بری جلو رفتار نامزدت باهات تغییر میکنه

بعد ازدواج از راه های دیگه هم میشه تو اولویتش بشی

ولی باز هم دلیل نمیشه برای خانوادش وقت نذاره

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

نه.نمیشم. حالا فک میکنم داداش خودم بامامان این کارو کرده .. چقدخوشحال میشم‌ .. وقتی چیزی نگی ناراحتی نکنی.. شوهرت باهت مهربونترمیشه. تازه بهش بگو چ کارخبی کردی مامانتو بردی بیرون.. کاش میگفتی منم میامدم‌ باهت.. 

سال ۱۴۰۲سال مامان شدن کسایی ک آرزو شو دارن مادربشن .. آمین... آرزوی مثبت شدن بی بی چکم به زودی جزاین نیس ارزویی در سر..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو که از الان انقدر موضع داری نسبت بهشون بهتره یه تجدید نظر کنی 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
دیگه حتما ناراحت میشم چون برام کادو نیورده باید نسبت مادر فرزندی رو ببره

😂

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
دیگه حتما ناراحت میشم چون برام کادو نیورده باید نسبت مادر فرزندی رو ببره

😂 کوتاه بیا 😂

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
مادری که هیچ کادویی هم نیاورده براتون 

ببین این آبشار رفتن به مادرش ربطی نداره که بخوای ازش ناراحت بشی،مسئله اینجا خود نامزدته خیلی بهتر بود که نامزدت بهت میگفت و یه تعارفی میزد که میخوایم بریم فلان جا میای بیام دنبالت؟ یا حتی خبر میداد و می‌گفت اینبار مادرمونو میبرم یه روزم دوتایی با هم میریم 

😂😂😂خوب ببین من ده دقیقه باهاشون فاصله داشتم خوب به منم باید اطلاع میداد خدایی

میخواستی بری؟

ب نظرم بستگی داره

اگر هرجا دونفره میخواید برید مادرش هست تو حق ناراحتی داری

اما اگر تفریحات دونفره دارید ولش کن اونم با پسرش بره

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
مادری که هیچ کادویی هم نیاورده براتون 

خب واسه منم هیچ کادویی نیورد، تازه مراسم خواستگاری،  بله برونم مادرشوهرم نیومد، ولی من سیاست به خرج دادم رابطش باهام خیلی خیلی خوبه، تازه منو به اندازه بچه هاش دوست داره ، سعی کن با ملایمت رفتار کنی با مهربانی بعد میبینی چجوری بهت احترام میذارن 

خدایا شکرت 😍🙏 🤰
میخواستی بری؟ ب نظرم بستگی داره اگر هرجا دونفره میخواید برید مادرش هست تو حق ناراحتی داری اما اگر ...

بخدااا درک نمیکنی چه خانواده رومخی داره اخه 

من و شوهرم دوروز پیش این ابشارو رفته بودیم بعد مادرش گفت چرا به من نگفتین منو نبردین حالا امروز پاشده مادرشو برده بدون اطلاع به من