2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247789 بازدید | 2045 پست
سونیا جون من پوستم مختلطه و هراز چندگاه جوش میزنم حالا مشکل من بیشتر مویرگای پوستمه که دیده میشن و باعث شده رنگ پوستم یکنواخت نباشه برای این مشکل راه حلی هست ؟! دومین سوالم اینع من پوستم از لحاظ سفتی احساس میکنم داره شل میشه ، چیکار کنم هنوز سی سالم نشده
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
سلام منم جزو افرادی هستم که صورتم چربه و جوش زیاد میزنه تجربیاتم: به علاوه از ماسکها و بخورها،جوش صورت باید درونی درمان بشه،خوردن سردیجات و ترشیجات رو به حداقل برسونید روزی یک استکاه ابزرشک +یک قاشق چای خوری عسل روزی یک استکان عرق رازیانه(بجز روزهای پریود)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من تجربم براى جوش و جاى جوش هست.براى مویرگ ها حتماً به پزشک مراجعه کنید حتماً
براى سفت شدن پوست نشاسته عالیه با اب مثل فرنى درش بیارید روى گاز و بذارید یکم خنک بشه مثل ماسک بزنید
نگار جان ممنونم که تجربه ى خوبت رو با بقیه شریک شدى.من هم موافقم.من هرچى آزمایش دادم معلوم نبود مشکل جوش هام از کجاست.اصلا نمیدونستم دیگه چکار کنم.از دکتر رفتن و نتیجه نگرفتن خسته شده بودم.تا اینکه تصمیم گرفتم خودم به داد خودم برسم.اینقدر چیزهاى مختلف امتحان کردم تا پیدا کردم چى خوبه
من بعد از تولد بچه و بیخوابی و استرس و غیره و غیره خودم میبینم پوست صورتم کمی آویزون شده (البته الان داره بهتر میشه با بزرگ شدن دخترم) چند بار در هفته امتحان کنم؟ برای منم تاثیر داره؟ من ٤١ سالمه
سونیا جان منم ازمایش خیلی دادم از هیچی معلوم نشد هورمونی هم نبود ولی تجربه خودم اینه که به سلامت بودن دستگاه گوارش خیلی ربط داره والبته من چون خیلی به ترشی و خوراکیهای طبع سرد علاقه داشتم زیاد مصرف میکردم که با کم کردنش هم نتیجه گرفتم
بچه ها همه چیزهایی که سونیا جان گفتن عالی هست در کنارش تغذیه رو هم درست کنید نتیجه میگیرید مصرف خوراکیهای طبع سرد و چیپس و پفک و سوسیس و کالباس رو به حداقل برسونید البته سوسیس و کالباس به هیچوجه نخورید پاکسازی معده و پاکسازی خون عالی جواب میده
حدودا دو ماه مصرف اب زرشک رو امتحان کنید برای پاکسازی خون عالیه و نتیجه خوبی داره(ابزرشک رو میتونید خودتون درست کنید،زرشک مخصوص ابگیری از عطاری تهیه کنید وبشورید و 1 روز بزارید داخل اب تا اماده بشه)
نگار من تغذیه سالمه، از اون نیست ١٥-١٠ سالی هست چیبس و پفک و سوسیس و کالباس نخوردم ترشیجات هم اصولا دوست ندارم حتی آب میوه غیرطبیعی هم دوست ندارم خلاصه خیلی سوسولی غذا میخورم فست فود شاید ٣-٢ بار در سال نوشابه اصلا خلاصه... من وقتی استراحت خوب داشته باشم پوستم عالی میشهو برعکس
2810