2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 381 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همش از زن داداشت گلایه میکنی خدا میدونه قضیه چیهانتظار داری همه حق و بهت بدنبا بد حرف زدن با من و کا ...

ببین من تو موردای دیگه نمی‌دونم ولی تو این مورد رو می‌دونم کاملا حق با اسی هست ومشکله زنداداشه معلومه 

آخه عروسی وخواهرشوهری که انقد باهم مشکل دارن چرا عروس باید انقد رو خواهر شوهرش غیرت داشته باشه😅

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم
عزیزم خودتو درگیر نکن من یه ساعته از سر بیکاری تو این تاپیکم که ببینم به نتیجه ای هم میرسه یا نه از ...

بله عزیزم🌹🌹🌹🌹

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

ببین من تو موردای دیگه نمی‌دونم ولی تو این مورد رو می‌دونم کاملا حق با اسی هست ومشکله زنداداشه معلوم ...

استدلالت🤦🤦🤣🤣🤣🤣

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

این اسمش خواستگاری نیست درخواست آشنایی هست و ایرادی ندارد بعد مدتی که آشنا میشدید در صورت رضایت طرفی ...

نه اخه واقعا ترسیدم  چون کوچکترین شناختیم روشون نداشتم  خیلی محترمانه رد کردیم

شما چقد پیگیر منی

پیگیر شما نیستم عزیز پیگیر نظریم که در تاپیک شما و درمورد و زندگیتون و همسر برادرتون و اون خانم فروشنده دادم هستم واقعا دلم میخواست ببینم قضاوتم درست هست یانه حق دقیقا با کیه که با خودندن تاپیک های سابقت خدا وشکر تا اینجا متوجه شدم که مشکل اصلی و مقصر خودت هستی اینقدرم پشت کاربرا حرف نزن حرفی داری ریپلای کن بهشون بگو تیکه و طعنه نپرون بی احترامیم نکن با این کارا به هیچ جا نمیرسی نصیحت منو بپذیر حالا با هر عنوانی

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

عزیزم خودتو درگیر نکن من یه ساعته از سر بیکاری تو این تاپیکم که ببینم به نتیجه ای هم میرسه یا نه از ...

منم دختر تب داره بیدارم دقییا دارم میخونم و برای طرز فکر دخترای جامعمون نارحت میشم .

مسخره کنید راحت باشید 

ادم وقت میزاره نطر میده بعد به مسخره میگیرن جالبه ادعا هم دارن.

منم دختر تب داره بیدارم دقییا دارم میخونم و برای طرز فکر دخترای جامعمون نارحت میشم .مسخره کنید راحت ...

میل خودشونه دیگه با این طرز فکرها و تصمیما دو روز دیگه تاپیک هایی میزنن با هزار جور مشکل و دردسر که عاملش همن طرز فکر های آبکی بود امیدوارم اصلاح بشن

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

پیگیر شما نیستم عزیز پیگیر نظریم که در تاپیک شما و درمورد و زندگیتون و همسر برادرتون و اون خانم فروش ...

👌👌👌

استدلالت🤦🤦🤣🤣🤣🤣

استدلال توووووو

بله اسی عروستون کاملا بفکرته که یه موقع شأن ومنزل خواهر شوهر عزیزتر ازجانش حفظ بشه برای همین اون رفتار کاملا بجا رو داشته وتو یه خواهر شوهر قدرنشناس حساس بدبین هستی 

این استدلال فک کنم بیشتر باب دلت باشه

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم
2810