2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247789 بازدید | 2045 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من پوستم خشکه و جوش میزنم قسمت چونم خیلی زیاد میزنه
دوست جونا کلی لباس راحتی مردونه زنونه بچگونه راحتی ترک ارزونتر از همه جا دارم براتون برای اومدن به کانال فقط کافیه Abrangshop@رو بدون فاصله توی تل گرام تایپ کنید و به یکی از دوستانتون بفرستید و روش بزنید تا وارد بشید .ارسال به تمام نقاط ایران
جوش های قسمت های مختلف صورت دلایل مختف داره جوش پیشانی اختلال کارکرد کبد و گوارش جوش بینی اختلال کارکرد قلب جوش گونه اخلالات هورمونی جوش چانه اختلال کارکرد کلیه ها برای درمان علاوه بر استفاده از بخور و ماسک بهتره روی تغذیه هم کار بشه
من تجربیات خودمو میگم ب نظر من مدت بخور از 5 دقیقه نباید بیشتر باشه 15 یا 20 واقعن پوستو شل اونم یک روز درمیون خییییلیییییی زیاده واسه بخور پوست خراب میشه بخور باید ماهی یکبار یا نهایت دوبار اونم ب مدت 5 دقیقه باشه

دل تنها عضوی است که با نگاه لمس می شود......

نمیدنونم شاید برای پوستای چرب اینطور باشه من پوستم معمولیه ی بار از تو نت خوندم دقیقن همینجوری نوشته بود ی روز درمیون بخور بعدشم آب پیاز اولش ک انجام میدادم خوب بود دوست داشتم بعدن فهمیدم چ بلایی سر پوستم آوردم خییلیی شل شده بود پوستم

دل تنها عضوی است که با نگاه لمس می شود......

آبانه جان براى منافذ هم ماسک میذارم.تا همه استفاده کنن.اما الان فقط باید جوش هاشون رو از بین ببرن.چون اگر الان بگم مطمئنم میرن همه رو با هم قر و قاطى استفاده میکنن که اصلا فایده نداره
من کاملا راضی بودم، برای همیشه درمان شدم، برای تاثیر بهتر عادت های غذاییم رو هم تغییر دادم که تابحال باقی مونده ولی خب اگه قرار باردار بشی نباید استفاده کنی، خیلی ریسکش زیاده که باعث نقص مادرزادی بشه، ارزش نداره من بعد تَر ١٣-١٢ سال بچه دار شدم، واقعا عوارض این قدر نمیمونن
آره اما وقتى میشورى میبینى شفاف تر شدى میسوزه اما قرمز نمیشه پوستت
اما اگر شستى بعد از دو سه بار استفاده دیدى ملتهب تر شدى استفاده نکن که من بعید میدونم اتفاقى بیوفته
2810