2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247814 بازدید | 2046 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامممممممم منم شروع کردم باز به پوستم میرسم یه ماسک جدید یافتم از امروز شروع میکنم هفته ای 2 بار یه بار بخور و اسکراپ بعدش آب خیار روزی دو یا سه بار اسپری میکنم صورتم مکمل میخورم رژیم هم دارم گلاب هم گاهی میزنم برنامم سبکه که به همه کارام برسم شلوغش نکردم که کم بیارم دیشب هم ماسک سدر و حنا و ماست گذاشتم تو حمام بعدش هم بدنم و حنا و سدر گذاشتم بعد هم اسپری آب خیار
پوس من خوبه و صاف و روشنه ولی گاهسی تیره و خسته میشه برای این راهکاری دارین؟ برای برداشتن موهای زاید چی؟ من همیشهههههههه جوش میزنم تازه اصلاح کردم کلی دوا درمون کردم جوش نزدم ولی زیر پوستی هست دست میکشم رو صورتم یه سری برآمدگی و برجستگی هست که همون جوش زیر پوستیه راهکار دارین بگین لطفا مرسسی مرسییییییییییییی
سلام بچه ها دوست گلم اگه پوست گردنت تیره شده ماساژ با سیب زمینى خوبه یه مدت ... و کلا میوه جات رو بمالى به گردن فتانه جون زینک پلاس خوبه اما مقدارى افزایش اشتها داره من نمیخورم فعلا بیوتن میخورم برا موهام خوبه اونم فک کنم کمى افزایش اشتها داره اما نه حدى که نشه کنترلش کرد ول وومن هم که همه ویتامین هاى مورد نیاز خانما رو داره
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
دیگه وقتى ول ومن میخورى روى و ویتامین سى هم داره اون دو تا اضافیه مقدار ویتامین سى اضافى از ادرار دفع میشه و فایده نداره تو غذاهامونم هست
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
من الان یک هفته است هر روز ماسک سدر وآبلیمو میزنم مامانم و اجیم گفتن خییییلی پوستت بهتر شده ولی الان ک تو هفته دومم حس می کنم پوستم دیگه تغییری نکرده البته کنارش ماسکای دیگه هم میزنم مثل شیر و نشاسته یا سفیده تخم مرغ /ماسک روشن کننده/اسکراب
2810