2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247815 بازدید | 2046 پست
خب اینم 14 تا نکته که واقعا تجربه شخصیه خودم بودن , به نیت 14 معصوم 14 تا شد اومدم از اول عربی بشمارم نکته ها رو که بر وزن هم باشن دیگه 7 یادم رفت چی میشد به عربی.بقیشم حسش نبود عربی بنویسم باز😁😁😁
ببخشید که پرحرفی کردم
ببخشید همش راجع به جوش بود, چون پوست من چرب و مستعد جوش بوده و از اول همه مشکل پوستیم این بوده.
ببخشید من در رابطه با طب سنتی اطلاع ندارم.چون از اول تو خونه ما ممنوع بوده
اما اطلاعات شیمیایی دارویی پوستی تا دلتون بخواد
بازم به نظرم بهتره با پزشک مشورت بشه
من هر مسأله ای که یاد گرفتم یا تو نت خوندم باز از دکترم پرسیدم.
حتی ضد آفتاب و کرم پودر هم از دکتر پرسیدم که بهم معرفی کنه
علاقم مسایل اینطوری بوده و زیاد دنبالش رفتم پیش دکتر و مطالعه و...
اما رفرنس اصلیم دکتر بدبختمههر بار که میبینمش آنقدر ازش سوال میکنم کاملا ته چشماش یه" گم شو بیرون "خاصی دیده میشه
انشالله همه همیشه پوست و موی خوبی داشته باشن
من اگر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب/مستحق بودم و این ها به زکاتم دادند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چند ساله عرق رازیانه استفاده میکنم صورتم جوش نمیزنه برا اصلاح صورتم بند که می انداختم جوش میزد اما الان از بند انداز برقی استفاده میکنم و بعدش ماسک سفیده تخم مرغ میزنم یا ماسک خیار و نعناع و سفیده دیگه جوش نمیزنه بمانی جان ضد آفتاب مدیسان در شیشه ای که میگی خودت استفاده کردی صورت چرب نمیشه رنگش چطوریه?
سروناز جان درش شیشه ای نیس دو مدل هست رنگی و کرم پودری رنگی پوکه مقوایی داره و شنیدم جالب نیس کرم پودریش پوکه یا همون ظرف شیشه ای داره با در مشکی.بله اینو خودم دارم.پوشش گریم که نداره قطعا.اما به عنوان یک ضدافتاب کرم پودری پوشش زیادی داره.مخصوص پوست چرب داره.اون مدل خوبه برای پوستتون و چرب نمیکنه. 3 رنگ داره من روشنترین رنگ رو گرفتم بژ روشنه یعنی روشنترین رنگش هم باز سفید سفید نیس.اما خوشرنگه.تو انتخاب رنگش دقت کنید اگر خشک تر از این میخواید پریم رنگی هم خوبه و خشکتر از مدیسان. اما پوشش مدیسان بیشتره و خوشرنگترم هست
من اگر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب/مستحق بودم و این ها به زکاتم دادند
سلام خوشکلا سلام سونیا جان بالاخره اون شنبه ای که من میخواستم ماسک بزارم رسید امروز بخور دادم بعدش پیاز گذاشتم یکم چشمام سوخت بعدش عادی شد ولی پوستم بعد یه رب شرو کرد به سوختن ولی اصلا قرمز نشد منم اصلا به رو خودم نیوردم و تحمل کردم بعد از چهل دقه شستم دیگه سوزش هم قطع شد الان حس خوبی دارم پوستم یکم زنده شده انشاا... فردا عسل میزنم بازم میام گزارش میدم دوستون دارم
السلام علی الحسین...
سلام سونیا جون پیاز اصلا به پوست من نساخت پوستم خیلی بد شده جوش دراورده از دیروز من بیشتر جای جوش داشتم پوستم ملتهب شده انگار آفتاب سوخته شدم دیگه نمیزنم اگه فردا بتونم و اراده کنم برم پیش متخصص طب سنتی خوبه دلم پوست صاف میخواد
 before i die i want to be happy and make others happy
سونیا قبلا ماسک های مختلفی میزدم ولی مداومت ندارم ولی کلا خوب بودن مثلا حنا لیمو جوانه گندم عسل گلاب خیار این چیزا میزدم خوب بوده اره فردا اگه بعد سرکارم برسم میرم پیش متخصص طب سنتی و بهش میگم تروخدا پوست منو خوب کن پوستم اونقدر ملتهب شده بود که همه منو میدیدن میگفتن چی شده پوستت همکارم خواهرام من اصلا جز ضد افتابم آخه چیزی نمیزنم
 before i die i want to be happy and make others happy
2810