بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی بوده...من روزای بدم بیشتر از روزای خوبم بود اصلا مگه میشه حذف کرد ذهن آدم هرروز مرور میکنه و ...
ببین یک نفر میگف تماااااااااااااااام مردم جهان جمع بشن نمیتونند کاری ک دیشبو انجام دادی رو تغییر بدن گذشته هیچوقت تغییر نمیکنه پس فکر کردن بهش اشتباهههه تو آیندتو بساز
اینجوری خودتو داغون میکنی من دوسال زندگیمو باختم ولی از خودم ک مهم تر نیس سر ۵ناه فراموشش کردم بب ...
نمیدونم :) واقعا نمیدونم
شاید بارها خاطره ی اون روز رو برای دوستاش تعریف کرده باشه ، شاید حتی مسخرم کرده باشه که دختره افتاده دنبال من عاشقمهو از این زرت و پرتای پسرا .... شاید هم از اون روز که بدون هیچ حرفی رفت ، دیگه هرگز بهم فکر نکرده:) نمیدونم زندگیش بدون من چطوری میگذره 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خیلی قشنگههههه خیلی دوستش دارم خودشم میدونه هنوز دوستش دارم :) اما خب .... اون داره زندگیشو میکنه.... نمیدونم چرا زن نمیگیره با این سنش
خیلی حرف ها توی دلمه و نمیدونم حتی از کجاش شروع کنم :)