2777
2789
عنوان

فامیلمون ۱۶ سالشه امشب عروسیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2490 بازدید | 109 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اون خانم میخاد با اون اقا ازدواج کنه ن شما یا پدر مادرش ای کاش انقد ک میخان فرهنگ کودک همسریو رونق ...

من میگم الان دیگه کودک همسری نداریم ماشالا دخترای ۱۵ ،۱۶ ساله اندازه یه فرد ۳۰ ساله میفهمه از بس که سرشون تو گوشی و بیرون و اینور و اونور میچرخه

کودک همسری برا قدیم بود که بچه های ۱۵،۱۶ ساله تو  کوچه دنبال خاله بازی بودن و حتی درمورد پریود هم نمیدونستن 

دخترای امروزی رو مقایسه کنید 

منم یه فامیل داریم یه دختره و خواهرش سن ۲۷ ۸ سال دارن ازدواج نکردن دختر عموهاشون یکی یکی دارن ازدواج میکنن سنشونم از اینا کمتره ۲۰ سال و ۱۸ سال دارن این دخترا هم عروسی هیچکدوم نمیرن ولی تو فامیل زیاد دربارشون حرف میزنن که چرا ازدواج نمیکنن 

اره خیلیی زوده من الانشم بخدا حوصله ازدواج ندارم میگم ۳۰ ب بالا. ولی خب اونجا ممکنه تیکه بندازن حو ...

30به بالام دیگه دیره

برای بچه سن بالا بره خوب نیست

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....
اره دقیقا ولی خب یسریا دوست دارن زود شوهر کنن. چون درس اینام نمیخونن

چه ربطی داره،،همسایمون تو سن کم ازدواج کرد همزمان درس خوند فرهنگیان قبول شد،،فامیلمون تو سن کم ازدواج کرد وکالت خوند،،دبیر دخترم تو سن ۱۲ سالگی ازدواج کرد ولی الان دبیره و استادیار دانشگاه 🙄

من میگم الان دیگه کودک همسری نداریم ماشالا دخترای ۱۵ ،۱۶ ساله اندازه یه فرد ۳۰ ساله میفهمه از بس که ...

فقط مسائل جن..سی رو اندازه یه زن30ساله میفهمن نه روش زندگی کردن 

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....
من میگم الان دیگه کودک همسری نداریم ماشالا دخترای ۱۵ ،۱۶ ساله اندازه یه فرد ۳۰ ساله میفهمه از بس که ...

دقیقا همینه

من خودم۱۸سالمه و نامزد کردم این ک میگن سهرستان و درس نمیخونه نمیدونم چطوری قضاوت میکنن چرا دوس دارن با کوچیک‌کردن بقیه خودشونو بالا بکشن

من  ۱۸سالمه نامردیم عاشقانه بود و یک ساله ک نامزدم و کاممملا از تصمیم راضیم همراه این تصمیمم درسمم خوندم چرا فک میکنن هرکی زود ازدواج‌میکنه دهاتیه یا عقب موندگی ذهنی داره یا اجازه هیچ‌کاری نداره

چرا فکر این مردم با ازدواج به سمت کلفتی کردن و زندانی گرفتن میره🙄 ینی هرکی ازدواج کنه نمیتونه درس یخونه 

نمیتونه ازادانه باشه

نمیتونه هرکاری میخاد بکنه واااا

خیلیا با‌ما مشکل دارن.  جوابم فق اینه... مشکل گشااا ابرفضل جواب کامنت منفی نمیدم
30به بالام دیگه دیره برای بچه سن بالا بره خوب نیست

دختر عموی من هم چهارتا خواستگار داشت هی عیب گذاشت روشون الان ۳۸سالشه واز ریخت افتاده دنبال شوهره از سی سالگی ولی نمیگیرنش وخواهر ۲۸سالش امسال ازدواج کرد .

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
اون خانم میخاد با اون اقا ازدواج کنه ن شما یا پدر مادرش ای کاش انقد ک میخان فرهنگ کودک همسریو رونق ...

دخترداییم اصلا با نامزدش خوب نیس و پدرمادرشم میگف بخاطر اینکه درس نخونه شوهر کرد

وقتی تو سن کم با شعور کم و بخاطر چیزای مسخره زندگی مشترکی ک بلد نیستن و شروع کنن تهش طلاقه درسته بخودشون مربوطه ولی تو سن کم نباید همچین تصمیمی میگرف ک مثل مامان من فردا مشکل پیدا کرد نگه مامانم چیزی نگف نگف ازدواج نکن

دقیقا همینه من خودم۱۸سالمه و نامزد کردم این ک میگن سهرستان و درس نمیخونه نمیدونم چطوری قضاوت میکنن ...

تو ناراحت نباش راحت زندگیتو بکن بزار بعضیا با پز زیرپوستی دادنشون خوش باشن..تهرانیمو و خوشگلللل وای خداااا😂😂🤣🤣

دخترداییم اصلا با نامزدش خوب نیس و پدرمادرشم میگف بخاطر اینکه درس نخونه شوهر کرد وقتی تو سن کم با ش ...

عزیزم من جواب کامنتای منفیرو نمیدم تو نی نی سایت شمام نده.

از هر حرفی داستان بزرگ میسازن😄😄

بیخیال