2777
2789
عنوان

فامیلمون ۱۶ سالشه امشب عروسیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2493 بازدید | 109 پست
دخترداییم اصلا با نامزدش خوب نیس و پدرمادرشم میگف بخاطر اینکه درس نخونه شوهر کرد وقتی تو سن کم با ش ...

بازم به هر دلیلی ک ازدواج کرده تصمیم رو خودش گرفته

بازم هر چیزی باشه ب خودش ربط داره

ن کی گفته همیشه باعث دعوا و طلاق میشه

الان هرکس سنش بالاس و ازدواج میکنه حوصلع زندگی نداره عصاب شنیدن هر حرفیو نداره  و حوضله بچه اوردن نداره ک این چیزا باعث احتلاف و دعوا میشه 

من نمیگم برن زود شوهر کنن هرکسی مختار زندگی خودشه هرکسی هر اعتقاد و نظری داره یکی دوس داره ۴۰سالگی شوهر بره یکی دوس داره۱۴سالگی

و ب نظرم به ما هیچ ربطی نداره باید ب انتخاب هم احترام بزاریم ن ک مسخرش کنیم و بیایم از قیافه طرف بد بگیم

خیلیا با‌ما مشکل دارن.  جوابم فق اینه... مشکل گشااا ابرفضل جواب کامنت منفی نمیدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا همینه من خودم۱۸سالمه و نامزد کردم این ک میگن سهرستان و درس نمیخونه نمیدونم چطوری قضاوت میکنن ...

اره همینه 

واقعا بعضی پسرای الان درک و محبتشون خیلی بیشتره ،قدیم پسرا راه و روش محبت کردن نمیدونستن ،اما خب پسرای امروزی ماشالا اینستا و فضای مجازی ...

و همینطور دخترا الان خواهر خودم ۱۶ سالشه ینی یه خانواده رو میتونه بچرخونه 

یکی از اقوام دور ما ۱۵ سالش بود ازدواج کرد رفت رشته تجربی کنکور داد و با رتبه خیلی خوب قبول شد 

پارسال هم کنکور داد خیلی دختر موفق و زرنگیه ماشالا ازدواجشونم سنتی نبود

ولی باز دختر تا دختر فرق میکنه  

تو ناراحت نباش راحت زندگیتو بکن بزار بعضیا با پز زیرپوستی دادنشون خوش باشن..تهرانیمو و خوشگلللل وای ...

😂اصلا برام مهم نیست حرف بقیع این ک میخان با خراب کردن بقیه خودشونو شاه نشون بدن زورم میاد حالا تهرانی هستی چه تاجی رو سر ما بقیه ک تو شهرای مختلف هستیم گذاشتین

الان هرکی تهرانه میناله نمیدونم چرا فک میکنن هرکی تهرانه شاخ ایرانه

خیلیا با‌ما مشکل دارن.  جوابم فق اینه... مشکل گشااا ابرفضل جواب کامنت منفی نمیدم
عزیزم من جواب کامنتای منفیرو نمیدم تو نی نی سایت شمام نده. از هر حرفی داستان بزرگ میسازن😄😄 بیخیا ...

عزیزم شما بهتزه روی زیبایی و تهرانی بودنتون کار کنید 

که داستانای بزرگ ساخته نشه

فضولی کردن تو زندگی بقیه چه سودی برای شما داره من نمیدونم والا خانم تهرانی خوشگل🤷

اره همینه  واقعا بعضی پسرای الان درک و محبتشون خیلی بیشتره ،قدیم پسرا راه و روش محبت کردن نمید ...

اره بخدا 

بیخیال عزیزم خیلیا چشم و گوششون فق رو قضاوت کردنه وگرنه چششونو باز کنن خیلی از دخترای موفق و خانم رو میبینن اونی ک ۱۷سالشه انسان نیست اخه

نرو تو بهترین هم باشی اما مجرد یه عده عنتر تیکه میندازن بت تو عروسی عین فامیل های ما ببخشید بابت فح ...

اره میگم تو شهرستان ما زود ازدواج میکنن هی به مام گیر میدن همیشه.

من خودم ۲ ساله نرفتم.

بعد اومدم اینجا دارم عادی شرایطو میگم مثل بقیه تاپیکا

راجع ب شرایط خودمم بود.

بعد برگشتن میگن قضاوت نکنید بقیرو😂

اخه من به بقیه چیکار دارم.

خوندی کامنتارو

آب بابا دلشو نشکون دیگه حالا بچه ی روز دلش خاسته تهرانیو خوشگل باشه🤣🤣

بنظرم این حرف استارتر به شما فشار اورده که پشت سر هم داری تکرارش میکنی

چهره اش زیباست و خودش هم اینو میدونه ، از نظر شما اشکالی داره؟

و این یه امر طبیعیه که شهرهای کوچیک و روستاها سن ازدواج پایین تره ، پز نیست ، ایراد هم نیست . واقعیته 

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
بنظرم این حرف استارتر به شما فشار اورده که پشت سر هم داری تکرارش میکنی چهره اش زیباست و خودش هم این ...

واقعا اینجور آدما همه جا هستن.

برگشته میگه با پایین آوردن بقیه خودشونو میکشن بالا من تو کدوم کامنت بقیرو اوردم پایین.

نباید خیلی حساس بود رو این دست کاربرا چون تربیتشون اینطور بود مقصر نیستن.

ک فکر میکنن تهران باشی و قیافه نسبتا خوبی داشته باشی داری پز میدی

بنظرم این حرف استارتر به شما فشار اورده که پشت سر هم داری تکرارش میکنی چهره اش زیباست و خودش هم این ...

مشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید دانا چون طبله ی عطار است خاموش و هنرنمای و نادان چون طبل غازی ، بلند آواز و میان تهی.