2777
2789
عنوان

فامیلمون ۱۶ سالشه امشب عروسیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2493 بازدید | 109 پست

واقعا چه ربطی داره به شهرستان. والا ما هم شهرستانیم ولی اطرافمون خانوم بالای سی سال هست که داره موفق زندگی میکنه و میگه نیازی به ازدواج نداره و هنوز براش اماده نیست. دختر خانومایی هم هستن که تو سن پایین ازدواج میکنن و حتی بهتر از مادراشون زندگیشون رو میچرخونن. لطفا این چیزارو به شهر و روستا ربط ندین ازدواج به تصمیم شخصیه و صرفا هدف نیست

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

۲۱  مامانش الان ۳۷ ، ۳۸ سالشه

حالا بی خیال شما اگه از شرایطت راضی هستی پس چرا به خاطر حرفای صدمن یه غاز نری عروسی ,

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
واقعا چه ربطی داره به شهرستان. والا ما هم شهرستانیم ولی اطرافمون خانوم بالای سی سال هست که داره موفق ...

شهرستان مادریه ما اینجوریه عزیزم همه تا نهایت ۲۰ ازدواج میکنن.

من نگفتم همه شهرستانا 

گفتم اونا شهرستانن

میدونم جالبیش اینه پدر مادرشم مسخره میکردن راضی نبودن

اون خانم میخاد با اون اقا ازدواج کنه

ن شما یا پدر مادرش ای کاش انقد ک میخان فرهنگ کودک همسریو رونق بدن

فرهنگ هرکی زندگیه خودشو میکنه و و به هیچ کس ب جز خود فرد مربوط نیست هم رونق بدن

خیلیا با‌ما مشکل دارن.  جوابم فق اینه... مشکل گشااا ابرفضل جواب کامنت منفی نمیدم
عشقم زندگی هرکس به خودش ربط دارم گلم 

دقیقا،حس میکنم اینایی که خییلی ذهنشون درگیره واسه ازدواج مردم خودشون بیشتر شوهر میخوان😂😂بابا اون خودش راضی پدر مادرش راضی دیگه تو رو سننه قربونت برم😂😂

وقتی اوضاع اقتصادی خرابه وقتی بچه ها علاقه ای به تحصیل ندارن وقتی بلوغ زود رس شکل میگیره نتیجه اش میشه ازدواج توی سن کم و بچه داری توی سن پایین.

همسایه هامون دوتا شون ۱۶ ازدواج کردن الان بچه ۵ ساله دارن توی ساختمان به خاطر رفتارهای بچگانه خودشون و چشم و هم چشمی و حرف بردن و کشیدن معروف شدن و همه ازشون فراری. ناراحت میشم میبینم که سن کم ازدواج میکنن و بچه دار میشن دیگه فرصتی برای بلوغ فکری و ثبات شخصیتی پیدا نمیکنن.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
منم16ازدواج کردم الان 30سالمه دخترم 12سالشه درکل ازدواج زود اصلا خوب نیست ومن الان میفهمم زندگی چیه ...

بی خیال دیگه گذشته ها گذشته ,از زندگیت وگل دخترت لذت ببر ,منم دختر بزرگم هفت سالشه خودمم بیست وهفت سالمه 

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)