2777
2789

آخه عزیزم چرا زشت باشه 

انسان تشکیل خانواده میده . ازدواج میکنه 

ک صاحب بچه بشه و حس مادری تجربه کنه 

با عشق بچشون بزرگ کنه 

۱ یا ۵ تاش چ فرقی داره 

بالاخره بچشونه 

تو این دنیا ادما بچه بیاری حرف درمیارن 

ازدواج نکنی حرف درمیارن 

زود ازدواج کنی حرف درمیارن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه زیاد خیلی جذابه 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

من دوست دارم تا ۴۰ سالگی ۵ تا بچه داشته باشم

میشه برام دعا کنید؟❤️

متخصص گزارش تاپیکای سقط و دعانویسی😎 مزدور عزیز! جوونای ما عاشق مبارزه با تو و اربابت هستن. بترس از ما...😏إنِّی أنا ابن اُم بالحرب شجعتنی🫡
حسودی به چی؟ کسی نمیتونه حالمه بشه؟! 😳

حسودی به اینکه تاپیکش پربازدید  شد 😅😅😅

کلا با تاپیکای پربازدید مخالفن😐

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

تو میخوای یکاری کنی ما حامله شیم...تو داری مارو گول میزنی⚔️ ......الان با این تاپیکی که زدی من مجبورم سومی و چهارمی هم بیارم....من نمیخواستم تو مجبورم کردی😭

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

خدا حفظت کنه استاتر 

ان شاالله تندرستی و سلامتی در کنار همسرتون عنایت کنه،ان شاالله بهتون رزق فراوون و وفور نعمت بده و شاهد موفقیتهای بچه های گلت باشی بانوی سرزمینم🌺🌺🌺

❌لایک❌

@نی_نی_یار_شب    نی نی یار عزیز ببخشید 

من نمیتونم این تاپیکم رو قفل کنم 

میشه قفل کنید لطفا❤️؟

صفحه ی تاپیک هام برام بالا نمیاد

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
2810