2777
2789

دوستم ۱۰ساله بوده که یه پسر عمه داشته ۱۸یا۱۹سال ازش بزرگتر بوده ،از ده سالگی این پسر عمه اش عاشق میشه برای دختره ونمیتونه بگه چون میفهمیده بهش نمیدن ،خلاصه روزها میگذره واین خانواده ها باهم رفت وامد داشتن ،تا اینکه دختره ۱۳ساله میشه وپسره میاد خواستگاریش ،واز طرف خانواده دختره رد میشه ،پول ،تیپ وقیافه وماشین همه چی اوکی بوده فقط بحث سن وسال بوده،به خاطر همین خانواده مادری دوستم که خانواده محترمی بودن گفتن نه،یه روزی از روزا پدر پسره مشکل قلب پیدا میکنه وکل خانواده شون میرن شیراز ،(یه خونه اونجا دارن)وبعد یک ماه این پسره همراه با خواهرش که سه تا بچه داشته میان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اختلاف سنیشون چه زیاد بوده

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

از شیراز که اومدن اینا جلوتر که خونه زندگی رو مرتب کنن که مهمان های زیادی قرار بوده بیان واین،خواهرش زنگ میزنه به دختر عمه هاش که بیان کمک چون خودش تنها بوده و دونفر کارگر هم گفتن بیاد ،خلاصه سه تا دختر عمه هاش میان که یکی از اونا عشق پسره بوده

خلاصه میان کمک وکارای شست وشو تا شب انجام میشه خونه هم دو طبقه وبزرگ بوده ،شب که میشه همه میرن خواهر پسره تشکر میکنه ومیگه یکی تون بمونید امشب اینجا من دست تنهام واینا ،بعد اونا که مطعل بودن رفتن دوتا ،این یکی رو میگن بمون ،چون آب پاکی رو ریخته بودن رو دست پسره

خلاصه شب میشه وموقع خواب دختر دایی میمونه خونه اینا وهمراه با خواهرپسره و بچه هاش میخواستن بخوابن تو اتاق خواب که پسره به خواهرش میگه به فلانی بگو یه دفعه بیاد ببینمش ،خواهرش التماس میکنه به داداشش میگه نمیشه ،این بچه هس ازدواج شما نمیشه ،میگه بیاد ،بعد خواهره با هزار ترس ولرز میره جلو و با دختر داییش حرف میزنه

2810