2777
2789
عنوان

سن ازدواج ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 36 پست
 عزیزم از چند سالگی باهم دوست بودین ؟

کمتر از 6 ماه بین دوستی تا نامزدیمون بود 

11 ماه هم نامزد بدون محرمیت بودیم وعروسی گرفتیم 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
کلی ما توی دور اطراف دیدیم که افراد خوبی خاستگاری‌نمییومدن. دخترفامیلمون ۱۷سالگیش‌یک اقای‌خیلی خوبی ...

۱۸ سالگیم خواستگارام اصلا از لحاظ شخصیتی با خواستگارای الانم قابل مقایسه نیستن

الان ۲۳_۲۴ سالمه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر ۲۰ ساله تازه از دبیرستان دراومده هنو بچس🚶🏻‍♀️

نمی‌دونم چرا من میرم دس میزارم رو هم سن 

رلم گفت ۱۹ یا ۲۰ ازدواج کنیم ولی من میگم خیلی زوده  

و اینکه می‌دونم از سرش میپره مطمئنم شکی درش ندارم بهش گفتم ممکنه نظر ما عوض بشه ما هنوز وارد جامعه نشدیم خیلی گفتش که ندعوض نمیشه فلان من که ی بار شکست رو خوردم ‌‌دفه دوم مهم نیس دیگه. و بش هم ثابت میکنم که عوض میشه  چون ما الان تازه شدیم ۱۸ 

من شرط هام خیابان سنگینه 

و الان متوجه شدم این اصلا نمی‌تونه حتی ی درصد 

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜

دختر به نظرم 24 به بعد پسر صد درصد بالای 25.....زیر 25سال هنوز خیلی بچه است،حتی اگه از لحاظ مالی مستقل باشه.......

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙.........💙Gulf forever Pars#............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 1404/4/4 شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗
منم گفتم همسن خوبه الان پشیمونم اینکارو با خودت نکن

منو رلم هم یتیم میگه ۱۹ یا ۲۰ ازدواج کنیم 

وای واقعا از پیش بر نمیاد خیلی کاش باد داره 

واقعاً پشمونم که رل زدم دوباره 

ب امام رضا قسم این بار که کتاب کنم دیگه رل نمیزنم ازدواج می‌کنم 

وای رل چیه  همش ابروتو می‌گیری تو دستت از آبروت برا ی گوه خرج می‌کنی که معلوم نیس آخرش چی میشع

من فقط دنبال بهانه ام  که کات کنم ولی واقعاً سمجه  

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜
نمی‌دونم چرا من میرم دس میزارم رو هم سن  رلم گفت ۱۹ یا ۲۰ ازدواج کنیم ولی من میگم خیلی ز ...

خیلی از همسنای تو برخلاف تو تکانشی عمل میکنن و بیشتر تحت تاثیر احساس هستن تا عقل،بت افتخار میکنم🙂😂چه عوض بشه چه نشه ازدواج مسئله پیچیده و اینده سازیه مراقبت کن

منم گفتم همسن خوبه الان پشیمونم اینکارو با خودت نکن

هم سن  اگه دو تاشون ۲۷,۲۸سال باشن باز اونقد بد نمیشه،فرق داره با اینکه هر دو ۱۹ سالشون باشه

انسان هرچقدر وجود ارزشمندتری داشته باشد به همان اندازه مؤدب و متواضع خواهد بود.