2777
2789
نزدیک پریودیت نیست 

پریودیم چون تنبلی دارم آخرین بار بعد پنجاه روز پریود شدم ولی قبلش سی روزه بود اگه بخوام سی روزه حساب کنم آره نزدیکه پریودیمه ولی من تا الان اینجوری نشدم میترسم الان یک هفته درد دارم ولی نه بشدت دیشب یلحظه تیر کشید نفسم بند اومدد

بی بی چک بزن

روز ۳موعد وروز۵زدم ومنفی بود دوستان گفتن تا ۱۴رور صبرکن بعد برو آز بده چون ممکنه لقاح دیرتشکیل شده باشه نمیدونم شایدم واقعا منفیه وخبری از بارداری نیس.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه تا الان اینجوری نشدم گفتن تنبلی دارم دارم دمنوش میخورم چیزای گرم میخورم اینا دردم گرفت

عب نداره اصن نگران نباش 

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
روز ۳موعد وروز۵زدم ومنفی بود دوستان گفتن تا ۱۴رور صبرکن بعد برو آز بده چون ممکنه لقاح دیرتشکیل شده ب ...

اگه میتونی بازم صبر کن انشائ الله ک خیره

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

من سه روز اقدام کردم نتونستم صبر کنم دیروز بی بی چک زدم منفی بود ولی زیر شکمم درد دارم و چند تا از علائم رو دارم 

امکان بارداری هست؟☹

و اینکه بخاطر اینکه زود تست دادم منفی شده؟

سلام من تنبلی و دو کیست و عفونت داشتم که با دارو و پماد بر طرف شد و اقدام کردم و به زمان پریودی ۷ روز مونده و الان ۱ هفته هست حالت تهوع شدید و شکمم روز به روز بزرگ و سینه هام حساس و تخمدان طرف چپ گاهی اوقات کم تیر میکشه و بی بی چک زدم منفی شده و به بی بی اعتماد ندارم به نظرتون چیکار کنم