2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیشب خیلی بد درد گرفت😢یلحظه نفسم بند اومد نه هر دو درد نمیگیره بعضی وقتا چپه بعضی وقتا راسته

من خودم سابقه ی کیست هموراژیک دارم بقیه کیستارو نمیدونم ولی کیست من ۴ سانت بودوشدید دردداشتم بطوریکه اشک میریختم ازدرد ولی یه سمتم بود حتی توراه رفتن و دستشویی رفتنم مشکل داشتم.بنظرم شماهم واسه اطمینان سونو بدین ک دلیل درد مشخص بشه

من خودم سابقه ی کیست هموراژیک دارم بقیه کیستارو نمیدونم ولی کیست من ۴ سانت بودوشدید دردداشتم بطوریکه ...

تو سونو نوشته تخمدان راست 12cc چپ11ccنرمالش چقدره؟

تو سونو نوشته تخمدان راست 12cc چپ11ccنرمالش چقدره؟

نمیدونم 

ولی  کیست ربطی ب اندازه تخمدان نداره تو سونو درباره اندازه کیست چیزی ننوشته؟؟

من چن تا سونو رحم دارم الان نگا کردم چیزی درمورد اندازه تخمدان هام ننوشته

میزنم الان چند شبه ولی هیچ فرقی نمیکنه دیشب چنان درد گرفت نفسم بند اومد

اصن نگران نباش حداقل ی ماه چهل روز باید انجام بدی من خودمم استفاده میکردم درد امونمو بریده بود بااینکه من تنبلی ندارم کیست ندارم ولی دردم میگرفت ب دکتر سنتی گفتم گفت عب نداره اون داره فعال میشه ...البته من چون شوهرم مشکل داره زیادرابطه نداریم براهمین برای تحریک تخمکام ماساژ میدم ک ماه بعد برای ای وی اف اماده بشه.

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
بچه هااگه تواقدام باشی وتنبلی هم داشتی باشی وازموعدتتم بگذره ودرد هردو تخمدان داشته باشی ولی نه شدید ...

بی بی چک بزن

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
همون کافی دیگه اگه کیست داشته باشی نشون میداد ورزش کن نوشابه و غذا های فست فودی اصلا نخور گرمی جات ب ...

اینارو الان یک هفته ای میشه انجام میدم ولی این دردت چیه خیلی اذیت کننده یهو درد میاد

اصن نگران نباش حداقل ی ماه چهل روز باید انجام بدی من خودمم استفاده میکردم درد امونمو بریده بود بااین ...

آخه تا الان اینجوری نشدم گفتن تنبلی دارم دارم دمنوش میخورم چیزای گرم میخورم اینا دردم گرفت