بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیشب خیلی بد درد گرفت😢یلحظه نفسم بند اومد نه هر دو درد نمیگیره بعضی وقتا چپه بعضی وقتا راسته
من خودم سابقه ی کیست هموراژیک دارم بقیه کیستارو نمیدونم ولی کیست من ۴ سانت بودوشدید دردداشتم بطوریکه اشک میریختم ازدرد ولی یه سمتم بود حتی توراه رفتن و دستشویی رفتنم مشکل داشتم.بنظرم شماهم واسه اطمینان سونو بدین ک دلیل درد مشخص بشه
میزنم الان چند شبه ولی هیچ فرقی نمیکنه دیشب چنان درد گرفت نفسم بند اومد
اصن نگران نباش حداقل ی ماه چهل روز باید انجام بدی من خودمم استفاده میکردم درد امونمو بریده بود بااینکه من تنبلی ندارم کیست ندارم ولی دردم میگرفت ب دکتر سنتی گفتم گفت عب نداره اون داره فعال میشه ...البته من چون شوهرم مشکل داره زیادرابطه نداریم براهمین برای تحریک تخمکام ماساژ میدم ک ماه بعد برای ای وی اف اماده بشه.
فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون