2777
2789
عنوان

بچه های ۸۲ بیااید

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 48 پست
کار کردن و دنبال علاقه رفتن دو چیز متفاوتن مثلا یه خانوم از ناچاری میره کار میکنه ظرف میشوره توی رس ...

اینکه بری دنبال استعدادو علاقت خیلی خوبه اره ولی بشرط اینکه از طریق اون استعدادت یا علاقت پول در بیاری نه به هر قیمتی که خودتم گفتیش افرین خب دیگه حالام اگه قصدت جدیه واسه فنی اگه واااقعا علاقه داری برو ولی یچیز بگم دانشگاهش همممههه پسرن😐😐😐 و اینکهه تقریبا همشونم از اون بچه پرو های تنبلن 😐 این موردم در نظر بگیر بعععددد اینکه تو میتونی طراحی یا چیزایی که مربوط به فنی هستنو بری مدرکشونو خصوصی از اموزشگاه بگیری هاا اینم بگم

اقا هستم 😑
اصلا بهم بگو ببینم هدفت چیه میخای واسه چی بخونی چیکار کنی؟ از بازار کارش درامدش چیزی میدونی؟

اصلا درمورد بازارکار و درآمدشون چیزی نمیدونم ، شما اگه میدونی راهنماییم کن لطفا

امیدوارم خیر ببینی💗

افسوس از حال جوانی! شده ام حیران! شده ام فراری! نه خواهی روی! نه خواهی بمانی!کاش کمی عشق نجاتم میداد ازین زندگیه تکراری...ازین بی قراری که با یاده مرگ دگر نرقصم به تنهایی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استعدادهام توی طراحی ، نقاشی...کلا کارهای هنریه برای همین گفتم شاید معماری ، گرافیک ، طراحی...و این ...

ایشالله موفق میشی🙂 

اگه تو هنر استعداد داری برو دنبالش کنکور هنر شرکت کن فنی واقعا جای دختری مثل تو نیست اونا رشته هاشون بیشتر تعمیرو مهندسیه نه هنری 

اقا هستم 😑
اینکه بری دنبال استعدادو علاقت خیلی خوبه اره ولی بشرط اینکه از طریق اون استعدادت یا علاقت پول در بیا ...

برای اموزشگاه که گفتم نمیزارن برم ، اگه به اسم دانشگاه باشه ولی میزارن

سره همین میخوام برم فنی که هزینش خیلییی کمتره!

مثلا خیاطی اینجا دوره هاش دو میلیونه بدون وسایل ، فنی ولی اگه روزانه باشه رایگانه فقط هزینه وسایل و خوابگاه داره

افسوس از حال جوانی! شده ام حیران! شده ام فراری! نه خواهی روی! نه خواهی بمانی!کاش کمی عشق نجاتم میداد ازین زندگیه تکراری...ازین بی قراری که با یاده مرگ دگر نرقصم به تنهایی.
ایشالله موفق میشی🙂  اگه تو هنر استعداد داری برو دنبالش کنکور هنر شرکت کن فنی واقعا جای دختری ...

امسال کنکور هنر میدم ، ۲۳ روز دیگه ، امیدوارم قبول بشم💗

خیلی لطف کردید که راهنماییم کردید ، ممنونم

اره درست میگی  آدم که تو خونه بمونه همش بسور و بساب و غذا درست کردن و ... یهو به خودش میاد پی ...

اره دور و بره من پره ازین زنا

واقعا میترسم...مثلا فکرشو کن خدایی نکرده آدم بیوفته فردا بمیره ، توی زندگیش چکار کرده؟با چه هدفی زندگی کرده؟

همش فکرمیکنم اگه دانشگاه نرم و تا همیشه این شهر بمونم نهایتا ازدواج میکنم و عین بقیه زنای اینجا میشم.

ولی من دلم میخواد درآمد داشته باشم ، سفر برم ، عاشق بشم...دوستای جدید پیدا کنم ، مستقل بشم ، یه کاری رو راه اندازی کنم.

دلم هیجان میخواد ، اینجا همش روزمرگیه ، همش تکراره روزهاست ، خیلی خسته شدم

برای اموزشگاه که گفتم نمیزارن برم ، اگه به اسم دانشگاه باشه ولی میزارن سره همین میخوام برم فنی که ه ...

ببین اگه نخبه درسی هستی برو دانشگاه ولی اگه میبینی نمیتونی انننقدر تو درس پیشرفت کنی  خب سمتش نرو ببین تو هنرت خوبه خب میتونی خیاطی کنی یا لباس طراحی کنی حالا مثلا اگه هردوشونو باهم داشتی باشی که عااالیه درسته اوایل باید یاد بگیری سخته ولی وقتی علاقه داری باعث میشه کارای خوبی طراحی کنی همینطوریشم درامدش عالیه حالا فکرشو کن ایده خوب داشته باشیو کار کنی میتونی کارگاه درست کنی زن خیاط بیاری واست کار کنن طرح بدی اونا بدوزن برات پول در بیارن الان فک نکن نمیشه وو فلان... اولش میترسی ولی یاد که بگیری میفهمی چقدر راحته این یه مثال بود هاا که تو فامیلای خودم عملی شدنشو دیدم توام میتونی انجام بدی یا مثلا میتونی انبوه لباس بدوزی بفروشی به این عمده فروشا خیلی راهکارا هست درامدشم نمیشه چیز دقیقی گفت متغیره فقط شغل دولتی درامد ثابتو قابل پیش بینی داره

اقا هستم 😑
برای اموزشگاه که گفتم نمیزارن برم ، اگه به اسم دانشگاه باشه ولی میزارن سره همین میخوام برم فنی که ه ...

اهاااا خیاطی میخای برییی خب من خواهرم رفت اموزشگاه خصوصی ولی واسه مدرک فنی حرفه ای اره بهتره ولی بنظرم زیر دست ینفرم برو کار کن خب اینطوری بهتره

اقا هستم 😑
امسال کنکور هنر میدم ، ۲۳ روز دیگه ، امیدوارم قبول بشم💗 خیلی لطف کردید که راهنماییم کردید ، ممنونم

خواهش میکنم وطیفه بود🙂 ایشالله که تو هررچی میخای موفق شی اونم با کلی پول

اقا هستم 😑
اهاااا خیاطی میخای برییی خب من خواهرم رفت اموزشگاه خصوصی ولی واسه مدرک فنی حرفه ای اره بهتره ولی بنظ ...

نه خیاطی رو خداوکیلی علاقه ندارم

اما طراحی...هرچی مربوط به طراحی و اهنگ و اینجور چیزا باشه

خواهش میکنم وطیفه بود🙂 ایشالله که تو هررچی میخای موفق شی اونم با کلی پول

💗💗💗💗💗💗💗💗💗

راستی از زندگی نا امید نباش ادمای خوبی مث تو همیشه خوشبخت میشن🙂

اشکم درومد ، خیلی قشنگ بود:)

ازت ممنونم با این جمله روزمو ساختی

به قول مولانا :

بسیار خوبان دیده ام

اما تو چیزه دیگری