2777
2789
عنوان

بچه های ۸۲ بیااید

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 48 پست
اشکم درومد ، خیلی قشنگ بود:) ازت ممنونم با این جمله روزمو ساختی به قول مولانا : بسیار خوبان دیده ...

عهههههه اشککک چراااا🥲 

مراقب خوبیای خودت باش 🙂 

حواست باشه هیچوقت خودتو نبازی کم نیاری هیچچوقتت قول میدم یروز ی شوهر خوشتیپ و یه زندگی عالی در انتظارته نمیدونم چرا ولی این حسو به تو دارم 🙂 

هرگز تسلیم نشو گریههه هممم نکنننن فقط بخند من همینطوری بزرگ شدماااا وضعم خیلی داغون بود الانو نبین که میگم سرکارم ولی با مسخره بازیو یخورده تلاش این شدم 😎😂توام که هزار برابر من تلاش میکنی پس صد درصد جات بالاتر از منه😎

اقا هستم 😑
عهههههه اشککک چراااا🥲  مراقب خوبیای خودت باش 🙂  حواست باشه هیچوقت خودتو نبازی کم نیاری ...

خیلی خیلی خیلی ممنونم برای دعای خیرت و این انگیزه و امیده زیاد😀

بهترینارو برات آرزو میکنم💗💗💗

افسوس از حال جوانی! شده ام حیران! شده ام فراری! نه خواهی روی! نه خواهی بمانی!کاش کمی عشق نجاتم میداد ازین زندگیه تکراری...ازین بی قراری که با یاده مرگ دگر نرقصم به تنهایی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خیلی خیلی ممنونم برای دعای خیرت و این انگیزه و امیده زیاد😀 بهترینارو برات آرزو میکنم💗💗💗

قربووونتتت یوقت کمکی چیزی خاستی کاری داشتی بهم بگو خواهرم خیاطیو طراحیو اینچیزا کار میکنه گهگاهی بلده 

اقا هستم 😑
قربووونتتت یوقت کمکی چیزی خاستی کاری داشتی بهم بگو خواهرم خیاطیو طراحیو اینچیزا کار میکنه گهگاهی بلد ...

باشه ممنون💗

افسوس از حال جوانی! شده ام حیران! شده ام فراری! نه خواهی روی! نه خواهی بمانی!کاش کمی عشق نجاتم میداد ازین زندگیه تکراری...ازین بی قراری که با یاده مرگ دگر نرقصم به تنهایی.