2777
2789
عنوان

بچه های ۸۲ بیااید

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 48 پست
عه میتونم بپرسم شغلت چیه؟خوشبحالت منم خیلی دلم میخواد برم دانشگاه

دانشگاه وقت تلف کردنه بنظرم البته فرق دانشگاه ما اینه که همه یجنس هستیم خداروشکر و جنس مخالف نداره بخاطر همین ادم فقط به زندگی وو خانواده ای که قراره تشکیل بده فک میکنه نه رل زدن و... 

باور کن خداروشکر مبکنم که تو مسائل نیوفتادم توام سعی کن نیوفتی و اینچیزام تو دانشگاه خیلی اتفاق میوفته باعث میشه از زندگیت جا بمونی تازه کلی تاثیر منفیم داره تو زندگی متاهلیت

اقا هستم 😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا نمیدونم باید چه غلطی با آیندم بکنم! فکرکن من خوده قدیمت هستم ، درمورد رشته بهم چه نصیحتی میکن ...

بنظرم خانواده خوب ادمو میخان مگه اینکه خانواده ادم واااقعا دچار مشکل اخلاقی باشن 

اگه من باشممم بجات اره زبونمو میخوندم (من خودم زبان خوندم زبانم خوبه الان) و اینکه کار فنی با کار عملی پیش برو درس همش الکیه چون فنی حرفه ای کار عملی میخادمثلا تو ارایشگری اگه علاقه داشته باشی یه ارایشگر خوب تو شهرستان ما حداااقل ماهی ۴۰میلیون داره خب چرا اون فرد تو نباشی؟ 

اقا هستم 😑
دانشگاه وقت تلف کردنه بنظرم البته فرق دانشگاه ما اینه که همه یجنس هستیم خداروشکر و جنس مخالف نداره ب ...

خب وقتی برای یچیز ساده مثل ازدواج دنبال مدرک دانشگاهتن و براشون مهمه چه کنیم؟ اگه به خاطر این مسئله نبود من کلا قید دانشگاه رو میزدم. واقعا نمیدونم چ کنم اصلا😂

🌱ᥫ᭡بیخیال از هر خیال🌱ᥫ᭡ ‌
امیدوارم موفق باشی ، دولتی قبول شدی؟ با چه رتبه ای؟

منننن جزع نفرات اول ازمون شدم یه ازمون که دو سه هزار نفری توش شرکت کردن مال سازمانه ربط به کنکور نداره🙂

اقا هستم 😑
خب وقتی برای یچیز ساده مثل ازدواج دنبال مدرک دانشگاهتن و براشون مهمه چه کنیم؟ اگه به خاطر این مسئله ...

نهههه بابا بخدا اینطور نیست 

الان خانواده و سالم بودن دختر قیافه ش معیاره درس چی بشه؟ حالا اگه اون درس منجر به داشتن شغل بشه اره واسه یسریا معیاره ولی بنظر من یکی بدترین چیز اینه که همسر یه مرد بره سر کار

اقا هستم 😑
نهههه بابا بخدا اینطور نیست  الان خانواده و سالم بودن دختر قیافه ش معیاره درس چی بشه؟ حالا اگه ...

منم موافقم که سرکار رفتن خانوما نه به نفع خودشونه نه آقایون. ولی وقتی تو جامعه ای هستی که به دلایل زیادی مجبوری شاغل باشی این حرفا دیگه نیست. الان از خیلیا خیلی چیزا بعید نیس  ولی خدایی چرا این روزا دنبال مدرک دانشگاهیت هستن بشدت حالا من خودم علاقه به درس اصلا نداشتم نمیدونم چیکار کنم

🌱ᥫ᭡بیخیال از هر خیال🌱ᥫ᭡ ‌
بنظرم خانواده خوب ادمو میخان مگه اینکه خانواده ادم واااقعا دچار مشکل اخلاقی باشن  اگه من باشمم ...

پس فنی حرفه ای خوبه!

چیزی درموردش میدونید؟مثلا شنیدم من نمیتونم معماریش رو شرکت کنم چون نظری خوندم و فقط بچه های فنی حرفه ایش میتونن پیوسته برن

فقط میتونم ناپیوسته برم ، اما روزانه هم دارن ، چطور روزانه برم...

افسوس از حال جوانی! شده ام حیران! شده ام فراری! نه خواهی روی! نه خواهی بمانی!کاش کمی عشق نجاتم میداد ازین زندگیه تکراری...ازین بی قراری که با یاده مرگ دگر نرقصم به تنهایی.
اینده شغلیش چجوریاس؟

شنیدم خیلی خوبه ، حالا خودمم دنبالشم که برم فنی

افسوس از حال جوانی! شده ام حیران! شده ام فراری! نه خواهی روی! نه خواهی بمانی!کاش کمی عشق نجاتم میداد ازین زندگیه تکراری...ازین بی قراری که با یاده مرگ دگر نرقصم به تنهایی.
منم موافقم که سرکار رفتن خانوما نه به نفع خودشونه نه آقایون. ولی وقتی تو جامعه ای هستی که به دلایل ز ...

نه باور کن اینطور نیست شاید بین خانواده وو اطرافیانت اینطور باشه در حالی که اینطور نیست اصلاااا اینم بگم زن موجود ظریفیه واسه کار ساخته نشده این یه واقعیته زن باید بهش رسید نه بشه منبع درامد😐 حالا کار ندارم به وضعیت جامعه ولی خود دخترام هستن که یسریا توقعشون بالا رفته تو این وضعیت و دیگه کسیم‌جلو نمیاد پیشنهاد من بهت اینه که اگه میدونی دانشگاهت اخر نداره مدرکتو بگیرو برو یه چیزی یاد بگیر که بدردت بخوره بعد میبینی خاستگار خودش میاد

اقا هستم 😑
خب وقتی برای یچیز ساده مثل ازدواج دنبال مدرک دانشگاهتن و براشون مهمه چه کنیم؟ اگه به خاطر این مسئله ...

😂😂😂اتفاقا دور و بره ما هرکی درس نخونده زود ازدواج کرده

همش هم با مادرشوهرهاش و جاری هاش درگیره

و بی شوخی بنظرم زندگی هاشون قشنگ نشده ، یکی بهم گفت تا خودت رو کامل نشناختی و نفهمیدی توی زندگیت دنبال چی هستی و علایقت چی هستن و تا دنبالشون نرفتی به ازدواج فکرنکن.

پس فنی حرفه ای خوبه! چیزی درموردش میدونید؟مثلا شنیدم من نمیتونم معماریش رو شرکت کنم چون نظری خوندم ...

اصلا بهم بگو ببینم هدفت چیه میخای واسه چی بخونی چیکار کنی؟ از بازار کارش درامدش چیزی میدونی؟

اقا هستم 😑
نهههه بابا بخدا اینطور نیست  الان خانواده و سالم بودن دختر قیافه ش معیاره درس چی بشه؟ حالا اگه ...

کار کردن و دنبال علاقه رفتن دو چیز متفاوتن

مثلا یه خانوم از ناچاری میره کار میکنه ظرف میشوره توی رستوارن

یکی هم میره دنبال علایقش...مثلا میره طراحی لباس(یکی رو میشناسم کلی لباسهای کلاسیک طراحی میکنه با درآمد بالا و دنبال علایقشه)

انقدر بودن زنایی که فقط خونه داری کردن و افسرده شدن

اخه زندگی بی هدف میشه! هی بریز توی حلق شوهر و بچه ها

خب تهش چی؟

حس میکنم هرکسی چه زن چه مرد باید بره دنبال استعدادهاش و مستقل مالی انگیزه ایه خودش باشه بعد ازدواج کنه

وگرنه همش از شوهرش توقع داره که چرا پولت کمه از فلانی یادبگیر ، من چقدر بدبختم...

کلی خانوم اینطوری اتفاقا توی سایته

اصلا بهم بگو ببینم هدفت چیه میخای واسه چی بخونی چیکار کنی؟ از بازار کارش درامدش چیزی میدونی؟

استعدادهام توی طراحی ، نقاشی...کلا کارهای هنریه

برای همین گفتم شاید معماری ، گرافیک ، طراحی...و اینا خوب باشن

توی خانواده ای زندگی میکنن که بجز دانشگاه به هیچ چی بها نمیدن که مثلا برم جدا یه هنری رو خوب یاد بگیرم.

میدونی دوست خوبم؟

واقعا دلم میخواد فقط یه هدفی رو باتوجه به استعدادم دنبال کنم

خسته شدم از بیکار موندن ، میخوام برم دانشگاه

کار کردن و دنبال علاقه رفتن دو چیز متفاوتن مثلا یه خانوم از ناچاری میره کار میکنه ظرف میشوره توی رس ...

اره درست میگی 

آدم که تو خونه بمونه همش بسور و بساب و غذا درست کردن و ...

یهو به خودش میاد پیر شده و هیچ نرفته دنبال علائقش و کاری که دوست داره انجام بده 

البته خیلی از خانمای خانه دار درکنارش خودشون سرگرمم میکنن فقط کم هستن