2777
2789
عنوان

هشدار جدی به کاربران عزیز نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 8276 بازدید | 187 پست
شبنمی جان گفتیم که با کاربری دیگه هم بیان حتما اعلام میشه نگران نباش عزیزم این کاربران اطلاعاتشون و ای پی شون تحت نظر هست
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
ضمنا لازم به ذکر است کاربرانی که به دلایلی قطع دسترسی شدند اگر دوباره وارد سایت شده و مجددا به روال گذشته خود ادامه دهند و اقدام به متشنج کردن جو سایت نمایند سایت این اختیار را دارد که کلیه اطلاعات کاربر را تحویل فتا داده و انها را مورد پیگرد قرار دهد. همین مونده یروز پلیس فتا بکشوندمون دادگاه و کلانتری
I'm male (کاربر آقا)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نی نی یار جان بهتر نیست کاربری قدیمی افراد رو فعال کنین به جای فعال کردن یه کاربری جدید لااقل ما میدونیم این شخص چه پیشینه ای داره کیه .... این کاربری های جدید حس خوبی اصلا به من نمیده
LilySlim Exercise days tickers
الهی !!!!
خدای تنهاییِ من......
چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازی
همچون گره های قالی باشد که با آنها برای
سرنوشتم نقشی زیبا بیافرینی
آمین.......
سارمیت جان نمایش داده نمیشه خودت می بینی فقط
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
لطفا این کاربر رو بدین فتا چند تا از پستهاش رو و میزارم
حسن پست ها : 2عضویت:1395/4/20
0
مونا خانوم پیگیری کن ببینم چند وجبی
اتفاقا من باهاتون یه کار هایی دارم، خوشحال میشم از نزدیک ببینمت!
محسن پست ها : 4عضویت:1395/4/20 0 بنده خودم قصد شکایت از این سایت و مسئولش رو دارم، به علت انتشار مطالب خلاف شرع و وهن به مذهب و ترویج فساد در بین دختران این مملکت بسیاری از اعضای این سایت یک عده مرتد هستن که نشستن تو امریکا و به دین و مذهب توهین میکنن و عقاید باطل خودشون رو ترویج میدن فقط چون حوصله پیگیری در تهران رو ندارم منتظرم که شما شکایت کنید ...! و الا هدف نهایی من مسدود کردن این سایت فاسد و مجازات مسئولش هست، و تواناییش رو هم دارم ان شاء الله محسن پست ها : 4عضویت:1395/4/20 0 اقای زاهد یا مونا خانم بیصبرانه منتظر دیدنت هستم!‌ بیا ببینم عمو فتا با شماست یا با منه محسن پست ها : 4عضویت:1395/4/20 0 خود رامبد جوان و خندوانه که الان ... این سایت داره فساد رو در بین دختران این مملکت ترویج میکنه و من بالاخره جلوشو میگیرم اقای زاهد یا غیر زاهد رو هم انقدر مدرک و اسکرین شات دارم که به فساد فی الارض متهم کنم به علت تعطیل نکردن این سایت برای منافع مالی خودشون و انتشار مطالب خلاف شرع و وهن به مذهب ... محسن پست ها : 4عضویت:1395/4/20 0 مونا خانوم نگفتید، مجردید؟
2810