2777
2789
عنوان

هشدار جدی به کاربران عزیز نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 8276 بازدید | 187 پست
گلناز جان اون موردی نداره نگران نباش
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
ممنون نی نی یار عزیزم مشکلم حل شد برای همین پستمو پاک کردم الکی شلوغ نشه
فرشته آسمانی من امیدوارانه منتظر آمدنت هستم..........اگر تمام دنیا بگویند نمی شود فقط کافیست خدا بخواهد خدایا شکرت معجزه زندگیم رو به دست خودت می سپارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین دیسلایک چرا برداشته شد؟ :)
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
سلام خانوم تهرانی جان ممنون عزیزممممممممم اگر بشه اسم کاربری های مشکل دار رو عمومی بگین هم خیلی خوب میشه عزیزم
LilySlim Exercise days tickers
الهی !!!!
خدای تنهاییِ من......
چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازی
همچون گره های قالی باشد که با آنها برای
سرنوشتم نقشی زیبا بیافرینی
آمین.......
راستی نی نی یار عزیز من با اقایون محترم سایت کاری ندارن اما اون دسته از مردایی که با کاربری خانم هستند میشه لطف کنید تو سایت اسمشون رو بگید تا دیگه نتونن فریبکاری کنند
Lilypie Maternity tickers
دیسلایک تنش ایجاد کرده بود در سایت برداشته شد. امار هم بار زیادی روی سرعت سایت میذاشت فعلا برداشته شده
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
این بار اعلام نکردیم در صورت تکرار حتما اعلام میشه و هم پیگرد قانونی میشن
2810