2777
2789
عنوان

وظیفه خودم دونستم تاپیک بزنم... hpv... زگیل تناسلی...

| مشاهده متن کامل بحث + 60713 بازدید | 167 پست
بچها من میرم استخر ممکنه منتقل بشه بهمخیلی میترسم

از اب استخر منتقل نمیشه ولی از کناره های استخر شاید منتقل بشه پس لبه استخر نشین 

ولی بالای ۹۰ درصدش از طریق رابطس 

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتی با همسرت رابطه سطحی هم نداشتی؟از ران و اینا هم میگن منتقل میشه

ایشون رفته یه دکتر الکی hpv باید از زایده نمونه برداری بشه تا بشه گفت همین ویر‌وسه تازه انواع کم خطر و پر خطر داره که ۵۰ درصد ادما کم خطرش دارن خود بدن دفع میکنه 

ولی زگیل فقط از راه جنسی منتقل میشه این حرف دکتر هم که گفته 20درصد و فلان واسه اینه که خیلی از زندگی ...

اره همش از رابطس این حرفشونم واسه اینه ک زندگیا خراب نشه هم اینکه نمیشه گفت ۱۰۰ درصد باید احتمالات کم رو هم درنظر گرفت و احتیاط کرد

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎

حالا کاری به زگیل ندارم، ولی آخه چطوری پرو شلوار بدون لباس زیر میرید؟؟؟؟؟ فکر نمیکنین اگه قبل از شما هم کسی اینکارو کرده و عفونت و ترشح داشته باشه شما چه شلواری رو دارین پرو میکنین؟؟؟؟؟

اصلا اون بدبختی که بعد از شما میاد اون شلوار کثیف رو پرو میکنه چه گناهی کرده؟؟؟؟؟؟ 

من اصلا نمیتونستم تصور کنم اشخاصی هستن که این کار چندش رو انجام میدن! ولی توی این سایت متوجه شدم که نه انگار مردم بیخیال‌تر از این حرفا هستن!!

از اب استخر منتقل نمیشه ولی از کناره های استخر شاید منتقل بشه پس لبه استخر نشین ولی بالای ۹۰ درصدش ا ...

ممنوگ

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

من بخام واسه دخترام واکسنش رو بگیرم باید چکار کنم مستقیم از دارو خانه ؟ یا پزشک باید بنویسه ؟ و اینک ...

از داروخانه هلال احمر باید بگیری .من سه سال پیش دونه ای پونصد میگرفتم

یا فاطمه زهرا#
من ازدواج کردم واژیمینسیوس دارم رابطه ای نداشتم

احتمالا همسرتون دارن 

چون آقایون اکثرا میسوزون و چیزی معلوم نمیشه 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

بله فقط از رابطه نیست 

از استخر 

از لیزر 

اپلاسیون  هم میتونه منتقل بشه ولی خب همون درصد کم هست اصلش برای رابطه هست  

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋