2777
2789
عنوان

چرا موقع پریود میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 4779 بازدید | 191 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی که عقیدش اینه ۷ روز رو حموم نره کسی کاملا مشخصه چجور ادمیه تبادل نظر عمومیه نمیتونی نظر مخالفت ...

واسه تو نزاشتم من و با استارتر اشتباه گرفتی جواب ایشون رو دادم دیگه شما خودتو قاتی کردی ب من ربطی نداره 

در ضمن شما اگه بوی بدی هم ندی وجودت ازار دهندس نه بخاطر بوت بخاطرشخصیتت و ذات خرابت

چرا من برعکسم دردم میگیره فک میکنم اونایی که خونریزیشون زیاده اینجوری میشن

فکر کنم اشتباهی ریپ زدید

و اینکه میگید دردتون میگیره تا ۳ روز حموم نرید روز چهارم سرپایی حموم برید و یه ربع بیشتر نشه خودتون میبینید دل درد نمیگیرید

آخه نمیشه خشک کرد😂😂😂 کثیف کاری میشه😂 وای حالم بهم خورد🤢 کلا هرچی آب کمتر بهتر

من برا تعویض نوار ک میرم خودمو میشورم خشک میکنم بعد پا میشم نوار جدید میزنم ک قطرات آب خونی جایی نریزه اون دستمالم اگه کثیف بشه ميندازم سطل آشغال بیرونمون ک ی شب در میون میان میبرن یا ميندازم سطل آشغال دسشویی و بعد سطل دستشویی خالی میکنم

آخه نمیشه خشک کرد😂😂😂 کثیف کاری میشه😂 وای حالم بهم خورد🤢 کلا هرچی آب کمتر بهتر

چرا دیگه وقتی میشوری پاک میشه دیگه کثیف نیست که بعد با یه پارچه نخی خودت خشک می‌کنی مخصوصا همین کار میزاری کنار .  البته کسایی که سابقه عفونت اینا دارن بیشتر اینکار میکنن. نگاه چون رطوبت مخصوصا تو اون دوران خیلی باز احتمالش می‌ره بالا وقتی دوباره خون میاد هم خون هم آب بد میشه ولی وقتی خشک باشه دیگه بهتره

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
واسه تو نزاشتم من و با استارتر اشتباه گرفتی جواب ایشون رو دادم دیگه شما خودتو قاتی کردی ب من ربطی ند ...

اینجا تبادل نظر عمومیه و یه چیزی هست به نام قابلیت ریپلای کردن که مثل اینکه هنوز نمیدی چیه🥴😂

افرین به تو که شخصیتت خوبه😂 حالا بدو برو حموم بقیه مردن از بو🥴😂

شماره ۲ رو که قطعا باید شست. برای شماره ۱ میگن نشورین

نمیدونم والا من خیلی وسواس دارم تو تمیزی نمیتونم خودمو نشورم 

بعدش با دستمال دلسی خودم خشک میکنم و نوار میزارم 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

من یه چیز جدید کشف کردم 

که دلدردای پریودی رو تا۹۰ درصد کم میکنه. 

از وقتی پریودم به مدت ۴ روز حمام که نمیرم‌ بعدم موقع شستشو، شلنگ اب رو جوری میگیرم که اب به اون قسمت پایین نرسه و فقط قسمت بالایی شسته بشه. بعد هم تمیز با دستمال خشک....

یعنی از وقتی این کارها رو رعایت میکنم، پریود بعدیم فووق العاده راحت و بدون درد هست. .. منی که قبلا از درد زمین رو گاز میزدم‌ 

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺