2777
2789
عنوان

چرا موقع پریود میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 4779 بازدید | 191 پست
اره حرفش درسته در اون دوران. دلیل علمی هم پشتشه  . مخصوصا که حالت نشسته میگیره ادم.  ولی س ...

آخه نمیشه خشک کرد😂😂😂 کثیف کاری میشه😂 وای حالم بهم خورد🤢 کلا هرچی آب کمتر بهتر

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عجب  ادم ابرو خودش رو ببره بقیه رو رواذیت کنه به خاطر افکار غلط! متخصصان زنان معروف همشون دار ...

چرا من برعکسم دردم میگیره

فک میکنم اونایی که خونریزیشون زیاده اینجوری میشن

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓

والا دکترا میگن حمام برید ولی نشینید اما خیلیا متاسفانه رعایت نمیکنن و هنوز مثل قدیما که حموم فقط خزینه بود و دوش نداشت تا ۳ و ۴ و ۵ و ۶ و ۷ حموم نمیرن و بوی بدشون فقط ما رو می‌کشه 

خیلیا هم میگن حتی دستشویی هم خودشون رو نمیشورن🤦🤦🤦🤦🤦🤦

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
خب اونایی که سه روز حمام نمیرن،  این سه روز رو تو سرویس بهداشتی یعنی خودشون رو نمیشورن؟؟؟ برام ...

میشورن یا سریع  یا اینکه مثل خارجیا با دستمال خودشون پاک میکنن البته فقط برا دشویی شماره یک و تند تند عوض میکنن. 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
شما نه مشهدی نه فامیلمی نه خانوادمی نه دوستمی نه همکلاسی پس سرت تو زندگی خودت باشه 

کسی که عقیدش اینه ۷ روز رو حموم نره کسی کاملا مشخصه چجور ادمیه

تبادل نظر عمومیه نمیتونی نظر مخالفت رو بشنوی میتونی کامنت نذاری😁

من سعی میکنم سه روزو نرم آره تو سرویس میشورم وسواس نجاست دارم بعد حموم حوله اینا را آب میکشم اونم ...

اخه اب  تو سرویس بهداشتی به اون ناحیه برسه یا تو حمام، چه فرقی داره.  تو سرویس که بیشترم میرسه. 

میدونی چون اون موقع دهانه‌ی رحم بازه بازه.ومستعد هر میکروب وآلودگی ایناهستش...الان چرا اینقدر کیست تخمدان.تنبلی تخمدان عفونت.وخیلی مسائل دیگه زیادشده یکی از دلایلش رفتن حمام وشستن هستش چرا قدیما که اینکارو نمیکردن این قدر از مشکلات نبود..