2777
2789
عنوان

کمی انرژی مثبت از اونایی که ivf نتیجه گرفتن میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدارو هزار مرتبه شکر خدا حفظش کنه😍من ذخیرم خوبههمسرمم مشکلی نداره فقط دوبار سقط داشتم برای همین دار ...

دوستم همین پی جی اس رو انجام داد الان پسرش ۱ماهشه🥰

خودمم دخترم تو راهه با ای وی اف😍

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

پیش اومده منفی بشه ولی اگثرا نتیجه میگیرن البته دوست من سه انتقال داست منفی بعد ۶ ماه استراحت کرد ک ...

میدونی چراتو اون مدت باردار شده؟؟ چون استرس نداشته بدون استرس گذاشته بوده برای چندماه بعد دوباره درمان رو شروع کنن..یکی از اشناهای ما ۱۵ سال  با انواع درمانها بچه دار نشد..نهایتا  از رحم اجاره ای بچه دار شد..یکسال بعد از به دنیا اومدن اولی بدون هییچ درمان ودارویی خودش حامله شد ویه پسر خوشکل گیرش اومد..چون دیگه به فکر بچه وبارداری نبوده

پارسا پسرمامان😍

بعد انتقال سوپ پای مرغ، شیرسویا، مغزیجات و...

قبل انتقال ورزش پیاده رویی ماساژ شکم هرشب با روغن سیاهدانه 

رحم گرم میکنه.

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

پی جی اس تعیین سلامت جنینهمرسی عزیز🌸

ختم قران نذرکن 

به این نیت که با این کار جنین تشکیل بشه از اول بارداری هر روز قران برای سلامتی امام زمان بخونی تا اخر بارداری ختم کن

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
خدارو هزار مرتبه شکر خدا حفظش کنه😍من ذخیرم خوبههمسرمم مشکلی نداره فقط دوبار سقط داشتم برای همین دار ...

برای سقط نشدن جنین ختم قران ردخور نداره

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.